fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Lifting facial Venus Legacy, pentru un ten vizibil întinerit. Descoperă oferta!

Tu ai încercat tratamentul de rejuvenare facială Venus Legacy?  Tehnologia inovatoare a radiofrecvenței multipolare utilizată de Venus Legacy este de ultimă generație, 100% sigură, non-invazivă și testată în studii clinice care i-au demonstrat eficiența. Tratamentul este unul confortabil și cu rezultate de care te poți bucura în cel mai scurt timp. Acestea fiind zise, până acum te-ai învățat că nu lăudăm o procedură, fără să nu îți oferim și o surpriză.

În perioada 12 octombrie-26 octombrie ai 25% reducere la liftingul facial Venus Legacy.

Lifting facial Venus Legacy: avantaje mari, rezultate minunate, o nouă tu mai zâmbitoare

Indiferent câtă grijă ai de pielea ta, nu poți împiedica trecerea timpului și efectele pe care le are în special asupra tenului – acesta devine mai tern și mai lipsit de viață. O dată cu vârsta, corpul tău produce mai puțin colagen și mai puțină elastină (două proteine care ajută la menținerea sănătății organismului și îndeosebi a pielii), lucru vizibil mai ales asupra tenului, unde pielea e mai delicată. Între 25 și 50 de ani, pielea se îngroașă și își pierde strălucirea, iar în jurul vârstei de 50 de ani, își pierde fermitatea și ridurile se pronunță. În plus, pielea este expusă și la agresiunile repetate ale radicalilor liberi, iar fața, gâtul și brațele sunt afectate mai repede de procesul de îmbătrânire. Așadar, de la vârsta de 40 de ani, tratamentele pentru întreținerea facială devin obligatorii, iar îngrijirea pielii, o prioritate. Desigur, cu cât începi tratamentele de îngrijire mai repede, e cu atât mai bine.

Cum funcționează tratamentul de lifting facial Venus Legacy?

Vestea bună este că acum ai la îndemână aparate ca Venus Legacy, cu ajutorul căruia poți încetini considerabil acțiunea timpului. Acesta utilizează radiofrecvența multipolară, câmpurile electromagnetice și un anumit tip de vaccum pentru a produce căldură sub suprafața pielii – astfel, se stimulează în mod natural producerea de colagen și elastină, iar grăsimea scade în volum. Pielea se tratează din interior, devine mai fină, luminoasă și fermă.

Tratamentul este cel mai bun răspuns la probleme complexe ale pielii, cum ar fi ridurile și liniile fine sau pungile de sub ochi. Fără durere sau perioade lungi de recuperare și fără disconfort – cei care au încercat terapia Venus Legacy au comparat-o cu un masaj spa cu pietre fierbinți.

Studiile clinice au demonstrat faptul că procedura de rejuvenare facială Venus Legacy tonifiază pielea, redându-i elasticitatea cu până la 80% și poate să reducă numărul de linii fine ale pielii cu 90% după un tratament de 6 – 10 ședințe. Tratamentul este confortabil, nu necesită timp de recuperare și este adecvat pentru toate tipurile de piele, iar tehnologia este aprobată de FDA și Health Canada.

BEAUTY CODE – LOCUL UNDE EȘTI ȘI TE SIMȚI CEA MAI FRUMOASĂ

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu tratamentul de lifting facial Venus Legacy, alături de cei mai buni specialiști! Oferta este valabilă în perioada 12 octombrie-26 octombrie.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

 

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns