fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Reshape Nutrition

It all starts with a good plan

Silueta suplă pe care ți-ai dorit-o mereu nu e chiar un vis irealizabil dacă faci câteva schimbări responsabile în regimul alimentar și în activitatea de zi cu zi, iar cu un plan bun, totul se simplifică și devine mai concret. Alegerile alimentare zilnice sunt importante pentru sănătatea ta de acum, dar și pentru anii următori, pentru creșterea calității vieții și mai multă încredere în tine.

Cu ajutorul unui program de nutriție sănătos, adaptat nevoilor tale, vei putea să te bucuri de rezultate pe termen lung și să îți recapeți starea de bine. Un astfel de program de nutriție este Reshape Nutrition, dezvoltat de Rada Baltag, nutriționist-dietetician acreditat
care crede că educația alimentară și motivația personală sunt esențiale.

Rada îți va fi ghid pe drumul schimbării și îmbunătățirii sănătății prin alimentație, fără să-ți refuzi ocazionalele plăceri culinare.
Iar echipa Beauty Code te va ajuta cu recomandări și soluții de remodelare corporală cu cele mai performante tehnologii estetice, în completarea programului de nutriție.

de ce să alegi reshape nutrition cu rada baltag

  • planul de nutriție este personalizat integral pentru tine
  • înveți să faci alegeri alimentare conștiente și cum să mănânci sănătos, dar hrănitor
  • afli cât și când să mănânci astfel încât să influențezi pozitiv nivelul de energie și metabolismul
  • primești recomandări alimentare, idei de rețete și sfaturi pentru un stil de viață sănătos
  • colaborezi cu un nutriționist dedicat, precocupat de dezvoltare profesională continuă
  • ai parte de sprijin și consiliere specializată de fiecare dată când ai nevoie

Indiferent că vrei să slăbești, să crești în greutate sau ți s-a recomandat să urmezi un anumit regim alimentar pentru a ține sub control o problemă medicală, soluția este
un program de nutriție individualizat în funcție de sex, vârstă, greutate, afecțiuni și alți indicatori ai stării de sănătate și ai stilului de viață, cu monitorizarea periodică a rezultatelor.

alimentație corectă, stil de viață sănătos

Reshape Nutrition e despre alegerea unui stil de viață echilibrat, a unei abordări conștiente și profunde despre ce înseamnă o existență în armonie cu tine, pornind de la ce mânânci. Programul de nutriție ține cont de obiectivele și preferințele alimentare, este adaptat stării tale de sănătate și corespunde programului tău zilnic. Rada Baltag te va consilia și sprijini să adopți obiceiuri sănătoase, pe care să le menții toată viața.

Atât în cazul consultației de evaluare nurițională, cât și pentru programul de nutriție de 28 de zile, îți vor fi recomandate, după caz, o serie de analize de laborator pentru evaluarea completă a stării de sănătate. De asemenea, ambele tipuri de servicii includ evaluarea corporală prin care se măsoară procentul de grăsime din organism cu ajutorul cântarului cu impedanță bioelectrică. Perioada programului Reshape poate fi extinsă sau poate continua prin consultații de reevaluare în cazul în care ai ajuns în faza de menținere.

Prețuri Reshape Nutrition

Pentru programari si orice intrebari legate de serviciile Beauty Code ne poti contacta prin intermediul formularului de mai jos sau la telefon 0770 689 887, office@beautycode.ro, ori pe pagina de Facebook.