fbpx
Despre noi

Despre noi

Beauty Code este un centru de infrumusetare si rasfat din Iasi, specializat in tratamente faciale si tratamente corporale pentru slabit si remodelare. Ne propunem sa iti oferim mai mult decat solutii medical-estetice pentru problemele tale, de aceea centrul nostru este si o evadare din cotidian intr-un mediu intim si confortabil. La Beauty Code vrem sa te bucuri de o atentie deosebita si o atmosfera familiara, care sa iti ofere o experienta unica si de neuitat, la fel ca tine.

Descopera frumusetea din tine!

Iti punem la dispozitie o varietate de tratamente de infrumusetare de inalta calitate, cu rezultate garantate de unele dintre cele mai perfomante tehnologii din lume destinate tratarii si ingrijirii pielii. Unul dintre tratamentele pe care le oferim in exclusivitate in Iasi este epilarea definitiva, fara durere si cu eficacitate ridicata, cu ajutorul celei mai avansate tehnologii medicale in domeniu – LASERUL PRIMELASE HR. De asemenea, te poti adresa specialistilor Beauty Code si pentru tratamente estetice precum:

    • slabire localizata prin Criolipoliza Cooltech
    • tonifierea pielii, tratarea si prevenirea celulitei
    • terapii anti-aging
    • rejuvenare faciala, intinerire si hidratare intensiva
    • masaje de relaxare, anticelulitice, terapeutice

Cel mai important atu al Beauty Code Iasi este echipa tanara de profesionisti pasionati de ceea ce fac. Experienta, increderea si munca in echipa, dar mai ales zambetele sunt elementele esentiale care ii definesc pe specialistii nostri.

Viitorul apartine celor care cred in frumusetea viselor lor.
— Eleanor Roosevelt

Echipa noastra ii trateaza pe toti cei care ne pasesc pragul asa cum si-ar dori si ei sa fie tratati: cu deschidere, profesionalism si o deosebita atentie. Specialistii Beauty Code vor incerca de fiecare data sa va depaseasca asteptarile.

Meriti sa fii frumoasa!

Conceptul Beauty Code a avut mereu la baza ideea ca toate femeile merita sa fie frumoase, iar o schimbare de look si un corp atent ingrijit inseamna un plus de atitudine sau chiar secretul care le face sa fie mereu in centrul atentiei. In centrul nostru vei gasi oamenii si tratamentele de care ai nevoie pentru a arata asa cum ai visat. Echipa noastra de specialisti este pregatita sa iti ofere pachete personalizate, adaptate nevoilor tale specifice si care sa te ajute sa obtii rezultatele dorite.

Indrazneste sa iti redescoperi frumusetea cu ajutorul profesionistilor Beauty Code!

Comunicat de presă – „Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor – ANLI ESTETICA SRL”

Sună acum