fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Tratament Anticelulitic și Vergeturi – VelaShape III

Dacă vrei să ieși învingătoare în urma unui tratament anticelulitic, acum ai la dispoziție un adversar pe măsură – VelaShape III, echipamentul potrivit de remodelare corporală și de tratament intensiv pentru pielea cu aspect de coajă de portocală. Ușor de folosit și fără timp de recuperare, este una dintre soluțiile non-invazive pentru slăbirea circumferențială, reconturarea formei corpului și tonifiere.

Tratament anticelulitic velashape iii: Spune adio celulitei și vergeturilor 

 VelaShape III întregește gama aparatelor produse de către celebra companie Syneron Candela și este ultima generație de tratamente non-chirurgicale pentru celulită și laxitate cutanată.

Precis și eficient

VELASHAPE III este un tratament anticelulitic complex, ușor de tolerat, cu rezultate vizibile, riscuri minime și fără timp de recuperare. Terapia acționează printr-un mix de 4 tehnologii puternice, fiecare cu un rol precis:

 • radiofrecvența, care încălzește dermul și stimulează producerea de noi fibre de colagen și elastină, rezultatul fiind o piele mai netedă și mai elastică, cu aspect sănătos și întinerit, efect de lifting, silueta mai bine conturată;

 • infraroșu, care elimină rezistența pielii la curentul electric și stimulează metabolismul, activitatea celulară și reabsorbția edemelor, ceea ce înseamnă mai mult oxigen și un schimb celular îmbunătățit;

 • vacuum pulsat, care îmbunătățește fluxul sangvin și limfatic, favorizează eliminarea reziduurilor și contribuie la „dezlipirea” țesuturilor cutanate și subcutanate, pentru a facilita obținerea unor rezultate eficiente;

 • role mecanice, care ameliorează aspectul pielii prin masaj, favorizează drenajul și permit realizarea unui tratament blând și agreabil.

Ce trateazĂ VELASHAPE III?

Cu sistemul VELASHAPE III se pot trata celulita și pielea lăsată din următoarele zone ale corpului: abdomen, coapse față/spate, zona fesieră, gambe, brațe, bărbie dublă, cu rezultate imediate. Siguranța și eficiența unui tratament anticelulitic cu VelaShape III au fost demonstrate în urma a peste 40 de studii ample, care au arătat că pacienții nu doar că au slăbit vizibil, în centimetri, în urma tratamentului, ci că au obținut și o îmbunătățire majoră a aspectului pielii, încă de la prima ședință.

 • tonifiere intensă
 • reducerea celulitei
 • îmbunătățirea texturii și a tonusului pielii
 • reducerea laxității
 • tratarea spasmelor
 • întărirea mușchilor
 • corecția micilor asimetrii de după sarcină și liposucții
 • reducerea în cm a zonei tratate

Tratamentul este eficient pentru toate tipurile de piele, iar majoritatea pacienților consideră tratamentul cu VelaShape III extrem de confortabil și îl resimt la fel ca pe un masaj cald. Parametrii tratamentului sunt ajustați pentru fiecare persoană în parte, astfel încât să asigure o experiență plăcută.

tratament anticelulitic

Avantajele VELASHAPE III sunt datorate energiilor ridicate și controlate de radiofrecvență și lumină infraroșie, sistemului precis de control al temperaturii și posibilității de a se adapta, prin piese de dimensiuni diferite și versatilitatea parametrilor, fiecărei zone a corpului.