fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Tratament Facial Hidrodermoabraziune – Hydrafacial

Hidrodermoabraziune: îngrijirea completă a tenului într-un singur tratament!

Aparatul Hydrafacial reprezintă o inovație în domeniul medical-estetic, fiind singurul echipament de hidrodermoabraziune care combină procedurile de curățare, exfoliere, extracție și hidratare. Delicat și gentil cu pielea, acest tratament non-invaziv a fost conceput pentru a înlocui tratamentele tradiționale din saloanele de cosmetică, oferindu-vă o nouă experiență în ceea ce înseamnă curățarea tenului. Hydrafacial se adresează tuturor tipurilor de piele: menține sanatos tenul normal, calmează și tratează tenul acneic, întinerește tenul afectat de vârstă și reduce ridurile fine. În timpul procedurii, se folosesc aplicatori speciali, dedicați fiecărei etape în parte și unici pentru fiecare dintre pacienți, astfel încât aceștia au certitudinea unui tratament  în condiții de maximă igienă.

Etapele unui tratament de hidrodermoabraziune cu Hydrafacial

Pasul 1. Curățare și exfoliere: celulele moarte și impuritățile sunt eliminate de la suprafața pielii.
Pasul 2. Peeling: acizii speciali curăță porii fără a irita sau leza tegumentul.
Pasul 3. Extracția: aplicatorul special acționează cu tehnologia vortex și realizează extracții asupra porilor, eliminând impuritățile de la nivelul pielii.
Pasul 4. Hidratarea: o combinație de substanțe hidratante este introdusă în piele pentru hrănirea și protejarea tenului.
Pasul 5. Protecție: utilizarea produselor Hydrafacial Daily Essentials care ajută la menținerea rezultatelor pe o perioadă îndelungată și protejează pielea.

Funcționează cu tehnologii patentate la nivel mondial

Vortex-Cleaning™
Soluțiile speciale de curățare și eliminare ale impurităților acționează la nivelul pielii cu ajutorul vortexului.

Vortex-Extraction™
Extracția punctelor negre și a pustulelor se realizează bland, cu ajutorul unui vacuum special, acționat de puterea vortexului.

Vortex-Fusion™
Substanțele hidratante și antioxidanții sunt transmise în piele prin aplicatorul special, îmbunătățind aspectul pielii, indiferent de problemele cu care se confruntă pacientul.

Beneficii tratament hidrodermoabraziune cu Hydrafacial

  • Elimină punctele negre
  • Calmează și reduce acneea
  • Reduce porii dilatați
  • Diminuează ridurile fine
  • Reduce hiperpigmentățiile
  • Conferă tenului strălucire și prospețime

Tratamentul Hydrafacial oferă rezultate în ceea ce privește textura și aspectul pielii, fără disconfort și fără a necesita o perioadă de recuperare. Pacienții care încearcă acest tratament sunt uimiți să constate ca tenul lor arată mai sănătos, mai curat și mai luminos, fără a trece prin trauma iritațiilor.


Rezultate

Prețuri Estetică Facială

Pentru programari si orice intrebari legate de serviciile Beauty Code ne poti contacta prin intermediul formularului de mai jos sau la telefon 0770 689 887, office@beautycode.ro, ori pe pagina de Facebook.