fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Epilare Definitivă cu Laser în Iași

Epilare definitivă cu laser în Iași

Folosim cel mai eficient sistem de epilare definitivă cu laser în Iași, mai exact Primelase. Acest sistem de epilare definitivă utilizează laserul dioda, asigurând rezultate excelente pentru orice tip de piele, indiferent de perioada anului, chiar și vara. Produs de compania spaniolă Cocoon, Primelase face parte din categoria celor mai performante aparate laser din industria estetică, realizând tratamente la cele mai înalte standarde.

CUM FUNCȚIONEAZă?

Aparatul Primelase produce o rază laser cu o lungime de undă de 810 nm concentrată pe zona tratată. Raza laser emisă este absorbită de melanină, pigmentul care dă culoare firului de păr, ceea ce determină distrugerea rădăcinii firului de păr, împiedicând astfel posibilitatea de regenerare a foliculului. În urma acțiunii laserului dioda, pielea nu are deloc de suferit, indiferent cât de sensibilă ar fi zona tratată, fiind exclus riscul de arsuri sau iritații.

Dupa efectuarea ședinței, aproximativ 20 – 40% din firele de păr de pe zona tratată va cadea treptat, după 2 săptămâni.

Avantajele tratamentului

  • Se poate realiza vara. Chiar și pe pielea bronzată și nu impune restricții în ceea ce privește expunerea la soare înainte/după tratament.
  • Viteza. Aceasta este una dintre marile avantaje ale acestui sistem, din moment ce reușește să livreze impulsurile la o frecvență de 2HZ.
  • Timp redus de tratament. Sistemul de livrare al impulsurilor de energie se realizează în mod egal pe zona tratată, nefiind necesară suprapunerea impulsurilor, ceea ce determină sesiuni scurte ale sedinței.
  • Sistem de răcire controlat.

Pregătirea înainte de tratament

Pacienții nu trebuie să utilizeze, cu cel puțin o lună înainte, metode de epilare care implică smulgerea firelor de păr (ceară, epilator electric), ci doar lama de ras. Pentru siguranță maximă, se recomandă pacienților să evite expunerea la soare 3 zile înainte/după tratament, în timp ce alte metode de fotoepilare impun o perioadă de minimum 2 săptămâni.

Ce se întâmplă după TRATAMENT?

După tratamentul cu laser dioda, pot apărea ușoare înroșiri ale pielii sau mici iritații locale, asemeni celor de după epilarea cu ceara, care vor persista 1-3 ore, dar pot ajunge până la 72h în cazul zonelor cu par mai des sau în cazul pielii reactive.

– în cazul în care apar eriteme, se vor aplica comprese reci sau se poate pulveriza apă termală, repetat la interval de o oră, pe zona tratată. După epilarea feței, medicul dermatolog recomandă utilizarea unei creme cu factor de protecție. Sunt interzise, în ziua în care s-a efectuat tratamentul, dușurile fierbinți pe zona tratată sau saunele.

– după prima ședință, firele de păr din zona tratată vor crește ca de obicei, însă după un interval de 10-14 zile, aceste fire de păr, a căror rădăcină intră în regresie, vor cădea singure. Un masaj ușor cu o mănușă exfoliantă poate accelera acest proces. Pe măsura realizării mai multor ședințe de epilare definitivă, se va remarca un ritm mai lent de creștere al firelor de păr, care vor deveni mai subțiri.

Avantajele epilării definitive cu laser primelase

  • Căldura difuzată în firul de păr ucide folicul, astfel încât niciun alt fir de păr nu va mai crește din foliculii lezați.
  • Poate fi tratată orice parte a corpului, oricât de delicată ar fi (față, axilă, sâni sau zona inghinală).
  • Elimină foliculita și împiedică creșterea firelor de păr pe sub piele.
  • Timpul de tratament este foarte scurt, datorită livrarii unui impuls pe secundă.

Frecvența tratamentului și numărul de ședințe necesare

Epilarea definitivă cu laser dioda se efectuează la un interval de 4 săptămâni și sunt recomandate un minimum de 6 ședințe.

Cât de mult durează efectul epilării definitive?

Pentru a ține sub control foliculii de păr, care se pot activa în urma modificărilor hormonale, și a vă bucura de o piele matăsoasă timp îndelungat, sunt recomandate ședințe de întreținere efectuate o dată la 6 -12 luni.

*tratamentele și rezultatele pot să difere de la persoană la persoan.

Prețuri Epilare Definitivă cu Laser

Pentru programari si orice intrebari legate de serviciile Beauty Code ne poti contacta prin intermediul formularului de mai jos sau la telefon 0770 689 887, office@beautycode.ro, ori pe pagina de Facebook.