fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Mărire buze

Buzele bine definite sunt cea mai expresivă trăsătură a chipului unei femei, însă puține se pot mândri cu buze pline și senzuale naturale. Dacă ai nevoie de un mic ajutor pentru a obține volumul, conturul și catifelarea perfecte pentru buzele tale, cea mai bună soluție este corecția cu acid hialuronic.

Acidul hialuronic este un compus care se regăsește în mod natural în organismul nostru, asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină şi, cel mai important, reţine apa în ţesuturi (un gram de acid hialuronic poate reține până la 6 litri de apă). Pe măsură ce înaintăm în vârstă, cantitatea de acid hialuronic scade ceea ce duce la apariția ridurilor și a pielii lăsate, la scăderea volumului buzelor.

Injectarea cu acid hialuronic compensează pierderea acidului, hidratează țesuturile și le menține voluminoase. Este un tratament minim invaziv, cu rezultate naturale, immediate și cu minimum de disconfort. Procedura nu are riscuri, nu cauzează reacții adverse și se realizează foarte simplu.

Mai întâi, medicul specialist va nota rezultatele pe care vrei să le obții și va evalua tonusul pielii și aspectul feței – un medic cu experiență nu doar mărește buzele, ci le conturează ținând cont de proporțiile și armonia feței. Apoi urmează injectarea propriu-zisă, sub anestezie locală, în condiții sigure și fără durere, continuată de un masaj al buzelor care va contribui la dispersarea uniformă a acidului hialuronic. Efectul injectării cu acid hialuronic este unul de durată- de până la 1 an, în funcție de organism și stilul de viață (cu recomandarea unui tratament de întreținere la 6-12 luni).

Ce trebuie să faci înainte și după mărriea buzelor cu acid hialuronic?

Înainte de tratament: acordă o atenție deosebită hidratării corespunzătoare a organismului și nu consuma cafea/alcool cu 24 de ore înainte de procedură. Nu folosi, cu 10 zile înainte, antiinflamatoare, aspirină sau medicamente anticoagulante ori antibiotice.

După injectare: nu folosi creme sau produse de make-up cel puțin 12 ore după procedură și încearcă să nu te expui la temperaturi extreme în primele zile de la tratament, să eviți băile fierbinți/saunele. De asemenea, evită, timp de o săptămână de la aplicarea tratamentului, intervențiile stomatologice sau care pot pune presiune pe zona tratată.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la: