fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Remodelare Corporală și Rejuvenare Facială – Venus Legacy

Te-ai intrebat cum ar fi un tratament de remodelare corporală, fără intervenții chirurgicale, fără durere și cu grad 0 de disconfort? Cu ajutorul aparatului medical-estetic de top Venus Legacy acest lucru este posibil! Tehnologia inovatoare a radiofrecvenței multipolare utilizată de Venus Legacy este de ultimă generație, 100% sigură, non-invazivă și testată în studii clinice care i-au demonstrat eficiența.

remodelare corporală

Apreciat de cele mai bune clinici din lume, tratamentul de remodelare corporală și rejuvenare facială, Venus Legacy, te ajută să obții o piele mai tânără și mai fermă, fără bisturiu și fără să-ți întrerupi activitățile obișnuite. Un avantaj extraordinar al terapiei este complementaritatea Venus Legacy cu alte tipuri de tratamente medical-estetice, ceea ce te ajută să obții rezultate mai bune.

Venus Legacy se adresează atât femeilor, cât și bărbaților și este cel mai bun răspuns la probleme complexe ale corpului, precum ridurile, celulita și laxitatea pielii, dar și pentru optimizarea procedurilor de liposucție sau recuperarea siluetei după sarcină sau slăbire.

Pentru ce este recomandat Venus Legacy?

remodelare corporală

Remodelare corporală cu Rezultate uimitoare

Încă de la prima ședință vei observa o îmbunătățire a structurii pielii, accelerarea drenajului limfatic și micșorarea efectivă a mărimii celulelor adipoase. În timp, rezultatele se optimizează, iar forma corpului tău se contureaza. Circumferința zonelor tratate se reduce, vergeturile, celulita și inestetismele se diminuează, iar circulatia sangvină se îmbunătățește considerabil.

Studiile clinice au demonstrat faptul că procedura de remodelare corporală și rejuvenare facială, Venus Legacy, tonifiază pielea de pe față și corp. Redă elasticitatea cu până la 80% și poate să reducă numărul de linii fine ale pielii cu 90%, după un tratament de 6 – 10 ședințe, în funcție de gradul de celulită și aspectul pielii*.

Cum funcționează?

Venus Legacy combină radiofrecvența multipolară, câmpul electromagnetic și vacuumul pulsat  facilitând rezultatele spectaculoase în ceea ce privește reconturarea corpului cu probleme de laxitate și depozite de grăsime.

Este singurul dispozitiv din industrie dotat cu VariPulse ™ avansat, integrat în aplicatoarele corporale și faciale 4D. Venus Legacy furnizează o aspirație pulsabilă reglabilă (presiune atmosferică pozitivă și negativă) care facilitează o lipoliză eficientă și o penetrare mai profundă a energiei. De asemenea, ajută la localizarea depunerilor de grăsimi subcutanate și a celulitei, stimulează drenajul limfatic și sporește efectul de lipoliză.

Pe scurt, Venus Legacy:

  • descompune celulele adipoase și reduce circumferința zonelor tratate;
  • conturează, definește și tonifiază corpul;
  • diminuează gradat celulita și vergeturile;
  • îmbunătățește textura pielii și circulatia sangvină;
  • minimizează aspectul ridurilor moderate, până la severe, și a ritidelor.

Radiofrecvența încălzește până în straturile profunde ale dermului și acționează asupra fibrelor de colagen și elastină, determinând un efect de întindere a pielii. Câmpul electromagnetic creează în interiorul pielii o matrice de căldură cu proprietăți regenerative, iar vacuumul pulsat permite o penetrare în profunzime a energiei, accelerând drenajul limfatic și circulația sangvină.

Pacienții care au încercat terapia Venus Legacy au comparat-o cu un masaj SPA cu pietre fierbinți. În plus, poți programa un tratament Venus Legacy chiar și in pauza de prânz, deoarece o ședință durează între 15 și 90 de minute, în funcție de zona tratată. Imediat după, îți poti relua activitățile zilnice.

Tehnologia non-chirurgicală Venus Legacy este alegerea ideală pentru mămicile care vor să revină repede la silueta dinainte de naștere și cei pentru care sportul și dieta nu au fost o soluție satisfăcătoare.

Avantaje

  • forma aparatului și designul suprafeței care intră în contact cu pielea permit terapeutului să acționeze precis și selectiv, pe zonele cu probleme;
  • zonele care se pot trata cu aparatul Venus legacy sunt: abdomen, fese, gambe, genunchi, spate, brațe sau gușă, conturul ochilor, față;
  •  rezultatul imediat este îmbunătățirea metabolismului energiei stocate în piele, accelerarea drenajului limfatic și micșorarea efectivă a mărimii celulelor adipoase.

*Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de caracteristicile individuale și stilul de viață al fiecărui pacient.