fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Rejuvenare facială cutanată – Venus VIVA

Venus VIVA este o soluție avansată non-chirurgicală pentru întinerire facială și remodelare corporală, dezvoltată de cei mai cunoscuți esteticieni din lume, care impune un nou standard în industria beauty. Sistemul inovator de microneedling utilizează tehnologia revoluționară a Radiofrecvenței NanoFracționate și tehnologia unică SmartScan, care permit tratarea unei zone ample de lucru și oferă rezultate rapide și pe termen lung, fiind sigur pentru toate tipurile de piele.

Aparatul este aprobat de FDA și ameliorează chiar și cele mai adânci iregularități ale pielii, fiind foarte eficient în tratamentul afecțiunilor cutanate ușoare până la severe (cicatrici post acneice, rozaceea, vergeturi, riduri profunde, pete pigmentare).

Refacerea totală a pielii

Tratamentul Venus VIVA folosește un aplicator cu pini foarte fini ce furnizează până la 700 de impulsuri intradermale prin care se descarcă energie în profunzimea pielii și, astfel, se activează procesul natural de vindecare a pielii. Reconstrucția dermei este stimulată din interior prin creșterea producției fibrelor de colagen și elastină, care sunt esențiale pentru repararea oricăror imperfecțiuni de pe suprafața tenului. Venus VIVA a fost conceput în așa fel încât disconfortul pacientului să fie minim – micro-leziunile care se creează în timpul tratamentului necesită un timp mult mai mic de recuperare, iar procedura este sigură și nu are efecte secundare.

ce poate face venus viva pentru pielea ta?

Peste 93% dintre pacienții care au încercat experiența Venus VIVA au fost satisfăcuți sau foarte satisfăcuți de îmbunătățirile la nivelul texturii pielii, dar mai ales în ceea ce privește reducerea dimensiunilor imperfecțiunilor pielii. Venus VIVA are rezultate dovedite clinic în cazul vergeturilor, a porilor măriți și pielii laxe, a semnelor de îmbătrânire din zona feței, gâtului și decolteului – este răspunsul potrivit pentru o piele radiantă, uniformă și luminoasă.

  • remodelează și reface tonusul pielii
  • reduce cicatricile, inclusiv de acnee, dar și pe cele superficiale de la răni și operații
  • excelent tratament antiaging
  • tratează petele roșii sau maronii
  • tratează hiperpigmentarea, inclusiv de la soare și pistruii
  • calmează cuperoza
  • îmbunătățește metabolismul pielii și o revitalizează
  • ameliorează aspectul pielii lăsat pentru un decolteu ferm

tehnologie patentată, rezultate vizibile de la prima ședință

Licenṭiat de Radio Frequency NanoFractional cu tehnologia SmartScan ™, este primul și singurul sistem fracṭionat de frecvență radio (RF) care permite operatorului să controleze ablația, coagularea și refacerea pielii pentru o eficacitate sporită în rezolvarea leziunilor cutanate. Venus Viva ™ poate înlocui toate celelalte dispozitive de refacere a pielii cu un singur dispozitiv de masă ușoară. Vei vedea o îmbunătățire după primul tratament dar pentru rezultate optime sunt necesare mai multe ședințe, în funcție de persoană.

Pentru rezultate optime pentru rejuvenare cutanată, pori dilatați si cicatrici post acneice, se recomandă în medie 3-6 ședințe la un interval de 4 săptămâni. Pentru reducerea ridurilor, se pot face între 6-8 ședințe/zonă. Numărul total de ședințe depinde de fiecare persoană în parte și de intensitatea folosită.

Tratamentul de rejuvenare facială cu Venus VIVA este recomandat atât femeilor, cât si bărbaților. Terapia ajută la îmbunătățirea aspectului pielii care începe să piardă elasticitatea odată cu trecerea timpului. Rejuvenarea facială Venus VIVA este folosită și pentru reducerea grăsimii la nivelul feței și gâtului.