fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Peeling Filorga

Peelingul Filorga este o formulă avansată și inovatoare de rejuvenare cutanată, care îți face pielea de pe față, gât și decolteu să arate ca nouă.

Creat special pentru pielea lipsită de strălucire și elasticitate, afectată de acnee, iregularități sau hiperpigmentare, peelingul Filorga este un tratament complex de exfoliere – elimină delicat celulele moarte de la suprafața pielii și stimulează profund reînnoirea acestora din interior, cu ajutorul unui cocktail de substanțe nutritive. După un peeling Filorga, pielea se regenerează și arată perfect uniform, este mai fină și mai netedă, iar micile imperfecțiuni dispar.

Procedura este realizată de medicul dermatolog, care adaptează protocolul (numărul de ședințe, concentrația de peeling) în funcție de problema pe care vrei să o tratezi și rezultatele dorite. Mai întâi, tenul este curățat de impurități și sebum, iar apoi se aplică acizii aleși pentru peeling și se lasă să acționeze aproximativ 10 minute, după care acidul este neutralizat și îndepărtat până când pielea rămâne curată. La final, se aplică un strat de cremă cu factor de protecție și vei primi indicații pentru îngrijirea pielii post-procedură pentru a obține cele mai bune rezultate. Este bine tolerat de organism și nu necesită timp de recuperare.

Orice peeling Filorga are o acțiune completă anti-aging, însă sunt disponibile în trei game, pentru toate tipurile de piele și multiple nevoi de tratament:

  • Light Peel – ideal pentru pielea sensibilă, elimină ridurile fine și redă strălucirea pielii
  • Time Peel – redă fermitatea și prospețimea pielii, ideal pentru pielea normală
  • Bright Peel – uniformizează tenul, elimină petele și redă strălucirea

Peelingurile Filorga au la bază acidul glicolic, cea mai mică moleculă de alfa-hidroxi acid, un compus natural, derivat din fructe și zaharuri. Este un puternic agent exfoliant, curăță în profunzime, reglează excesul de sebum și stimulează circulația sangvină la nivelul țesuturilor feței, ceea ce îi conferă un aspect luminos și o strălucire naturală.

Preț peeling Filorga: 1 ședință, 50 minute – 400 lei

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la: