fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Tratament Anti Aging cu Acid Hialuronic – Intraceuticals

Tratament anti aging: bariera împotriva îmbătrânirii tenului

Intraceuticals a revoluționat domeniul tratamentelor anti-aging, reprezentând o barieră împotriva îmbătrânirii tenului. Este un tratament anti aging de rejuvenare și hidratare intensă, bazat pe oxigen hiperbaric, fiind singura metodă non-invazivă de a introduce acid hialuronic în derm. Pe lângă transformările extraordinare pe care le aduce texturii și aspectului tenului, Intraceuticals este, întâi de toate, o experiență unică!

 

Cum funcționează Intraceuticals, tratament anti aging?

Aparatul Intraceuticals produce oxigen hiperbaric, prin intermediul căruia este transportat, în straturile profunde ale pielii, un complex de acid hialuronic, vitamine și antioxidanți, care va acționa din interior pentru o piele superbă la exterior! Oxigenul hiperbaric contribuie la infuzarea în derm a acidului hialuronic, care este rapid absorbit în piele, contribuind cu rezultate imediate la sănătatea pielii. Produsele suport ale brandului Intraceuticals au scopul de a suplimenta nutrienții infuzați deja în derm, în timpul tratamentului, totodată sigilind efectul procedurii și prelungindu-i rezultatele.

Tratamentul reușește să te transpună într-o stare de relaxare deplină, oferindu-ți un răsfăț desăvârșit! Supranumit „tratamentul Madonnei”, aceasta procedură a ajuns să stea în spatele aparițiilor strălucitoare ale multor vedete internaționale, a modelelor de pe catwalk, dar și a doamnelor sau domnilor preocupați să aibă un ten lipsit de riduri, ferm și luminos!

Intraceuticals Rejuvenate se adresează tenului normal, cu riduri fine, prevenind deshidratarea pielii și îmbătrânirea prematură. Contribuie la menținerea sănătății pielii și la reducerea ridurilor prin combinarea acidului hialuronic cu extracte de aloe vera, ceai verde și vitaminele A, C și E, dovedindu-se cel mai eficient tratament de hidratare.

Depunerea acidului hialuronic în 3 straturi

Beneficiile tratamentului Intraceuticals pentru piele sunt susținute de mecanismul care stă în spatele funcționării acestei proceduri,  implementat de către specialiștii australieni: depunerea acidului hialuronic în 3 straturi.

Pasul 1. Infuzia Intraceuticals
Oxigenul prin presiune hiperbarică introduce în derm o moleculă deshidratată de acid hialuronic, care are rolul de capta apa din cremele suport.

Pasul 2. Gelul hidratant Intraceuticals
Prin amestecul de acid hialuronic, acid salicilic și vitamina C stabilizată, textura ușoară a gelului pătrunde la nivelul dermului superior, hidratându-l intens.

Pasul 3. Crema hidratantă Intraceuticals
Pasul final al tratamentului îl reprezintă aplicarea cremei speciale, bazate pe acid hialuronic, germeni de grâu, ulei de jojoba și macadamia. Aceasta asigură hidratarea epidermei și reprezintă un rezervor de apă pentru moleculele de acid hialuronic introduse în piele.

Kitul de produse de îngrijire pentru acasă cuprinde:

  • Gelul demachiant Rejuvenate – curăță delicat tenul de machiaj și elimină impuritățile
  • Gelul hidratant Rejuvenate – asigură pasul 2 în procesul de depunere a acidului hialuronic și hidratează intens tenul
  • Crema hidratantă Rejuvenate – asigură pasul 3 în procesul de depunere a acidului hialuronic, asigurând hidratarea pielii și tonifierea acesteia
  • Gelul special pentru ochi – cu o textură specială, bogată în acid hialuronic și nutrienti, acest gel are grijă de aspectul pielii din jurul ochilor, prevenind ridurile și cearcănele

Boostere care trateaza punctual fiecare imperfectiune a tenului

Gama de boostere ale tratamentului anti aging a fost creată pentru a oferi soluții pentru diverse probleme ale tenului, fiind disponibile atât în varianta pentru infuzie, cât și în cea de cremă, pentru a spori efectul tratamentului realizat în clinică.

Booster Vitamina A – Diminuează porii dilatați, tratează arsurile solare și uniformizează textura pielii.

Booster Antioxidanți – Revitalizează pielea cu ajutorul antioxidanților naturali extrem de puternici, respectiv extracte din kakadu plum, o plantă din Australia. Reduce cearcănele și luptă cu radicalii liberi.

Booster Vitamina C+3 – Protejează pielea cu 3 forme combinate de vitamina C, asigură foto-protecție și tratează hiperpigmentația.

Booster Colagen – Asigură un cocktail puternic de peptide de colagen pentru a reîntineri și restabili volumul și fermitatea pielii, reducând vizibil ridurile.