fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Masaj anticelulitic, terapeutic, de relaxare

Masaj general – acel procedeu prin care se prelucrează  în mod mecanic sau manual țesuturile moi, dar și sistemul muscular, cu scopul de a obține efecte de relaxare ori terapeutice, uneori cu rezultate imediate, precum eliminarea instantanee a oboselii fizice, dar și relaxarea corpului.

Un masaj bine făcut creează o stare de relaxare generală a întregului organism, ajută la eliminarea eficientă a toxinelor, scade presiunea sângelui, reduce intensitatea crampelor și a durerilor musculare și, în același timp, îmbunătățește procesul de digestie.

Masajul anticelulitic  conferă fermitate și suplețe pielii. De asemenea, se îmbunătățește elasticitatea fibrelor de colagen și elastină. Este stimulat și drenajul limfatic care, o dată îmbunătățit, contribuie la eliminarea toxinelor, iar acest lucru va aduce beneficii inclusiv la nivelul pielii. În timpul masajului, folosim creme speciale care ii amplifica efectul. O sedinta de masaj anticelulitic durează 50 de minute.

 Masajul terapeutic intensifică circulația, relaxează mușchii și reduce considerabil spasmele. Un astfel de masaj este binevenit dacă sunteți stresați. Prețul este mai mult decât accesibil.

Masajul de relaxare ajută la menținerea unei bune stări de sănătate, contribuie considerabil la regenerarea țesuturilor, relaxează mușchii, înlătură oboseala accentuată și îmbunătățește elasticitatea pielii. De asemenea, în urma acestor ședinte, se înlătură cu succes problema chinuitoare a insomniei și se atenuează simțitor stările de anxietate și cele de depresie. În același timp, se îmbunătățește considerabil capacitatea de concentrare, afectată adesea de stres.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la: