fbpx
Telefon E-mail Personalizat

EMSELLA – Incontinență urinară și rejuvenare vaginală

Atunci când sănătatea intimă este afectată, tot confortul vieții are de suferit.🌹 Însă problemele care îți perturbă armonia interioară și de cuplu pot fi rezolvate mai ușor decât crezi cu ajutorul unor tehnologii unice, special concepută pentru tratarea celor mai îngrijorătoare afecțiuni ale zonei intime. EMSELLA este un dispozitiv revoluționar, aprobat FDA, destinat tratamentului non-chirurgical al incontinenței urinare și îmbunătățirii vieții sexuale, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Tratament High-Tech pentru sănătatea intimă

În întreaga lume, între 44% și 81% dintre femei, în special cele care au trecut printr-o naștere, suferă de incontinență urinară de stres sau imperioasă, iar foarte mulți dintre bărbații cu vârste peste 50 ani au probleme erectile cauzate de lipsa tonifierii musculaturii pelvine. Pentru astfel de afecțiuni și probleme asociate, compania BTL Aesthetics a produs fotoliul EMSELLA, un echipament de ultimă generație, care utilizează puterea tehnologiei patentate HIFEM – High Intensity Focused Electromagnetic Technology. Energia produsă de tehnologia HIFEM provoacă stimularea și regenerarea musculară din zona pelvisului și restaurarea controlului neuromuscular prin inducerea de contracții supra-maximale. Într-o singură ședință de 30 de minute, EMSELLA produce echivalentul a peste 10.000 de exerciții Kegel.

Ce tratează EMSELLA?

Aparatul are ca indicație principală tratamentul incontinenței urinare prin tonifierea mușchilor pubococcigieni și restabilirea susținerii pentru organele pelvine – nu vei mai avea parte de pierderi involuntare de urină, declanșate de strănut, tuse sau alte activități fizice banale, iar nevoia puternică și bruscă de a urina va dispărea. Însă EMSELLA tratează întreaga zonă pelviană, cu nenumărate beneficii pentru viața sexuală și este un tratament eficient pentru rejuvenare vaginală și laxitate, care apare odată cu înaintea în vârstă și modificările hormonale, la menopauză, din cauza obezității sau a nașterii pe cale naturală:
  • întărește mușchii și ligamentele care controlează fluxul urinar
  • îmbunătățește lubrifierea naturală și senzațiile din timpul actului sexual
  • facilitează orgasmele mai intense și mai dese, atât pentru tine, cât și pentru partener
  • scade riscul de apariție a hemoroizilor
  • pregătește mușchii pentru travaliu
  • grăbește vindecarea după o ruptură musculară apărută în timpul nașterii
  • reduce efectele îmbătrânirii în zona intimă

non-invaziv, grad 0 de disconfort

Tratamentul EMSELLA este nedureros, nu necesită timp de recuperare sau așteptare – rămâi complet îmbrăcată în timpul ședinței și nu depui nici un efort cât timp fotoliul generează impulsurile electro-magnetice. Majoritatea pacientelor care au utilizat aparatul au declarat că tratamentul este confortabil și și-au reluat activitatea imediat după procedură, iar câteva au menționat doar pișcături ușoare și contracții slabe ale mușchilor pelvieni, ușor de tolerat. Tehnologia de ultimă generație este 100% sigură, fără efecte nocive pe termen mediu sau lung și testată în cadrul mai multor studii clinice care i-au demonstrat eficiența. Certificarea FDA obținută de EMSELLA, printre cele mai riguroase din lume, confirmă performanța și capacitatea aparatului de a obține rezultate în tratamentul incontinenței urinare și a rejuvenării vaginale, fără riscuri.

rezultate de durată

95% dintre pacienții tratați cu EMSELLA au raportat o creștere semnificativă a calității vieții, cu îmbunătățiri de la prima ședință.

Rezultatele de durată sunt vizibile după o lună de tratament (6 ședințe în total, câte 2 pe săptămână) și se îmbunătățesc pe parcurs – numărul total de ședințe se stabilește împreună cu echipa Beauty Code după un protocol personalizat în funcție de nevoile personale (pot varia în funcție de caracteristicile individuale și stilul de viață). Se recomandă repetarea tratamentului la 6 luni pentru menținere rezultatelor.