fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Microneedling

Straturile profunde ale pielii sunt un adevărat rezervor de tinerețe, care poate fi reactivat cu ajutorul microneedling-ului și hrănit cu un cocktail de ingredinte benefice (vitamine, antioxidanți, acid hialuronic care redau luminozitatea și aspectul omogen). Microneedling sau terapia microneedling este un tratament intens de regenerare a pielii, cu efecte deosebite în special în cazul petelor pigmentare, a cicatricilor post-acneice și a imperfecțiunilor, dar și în cazul ridurilor.

Este o procedură non-chirurgicală și minim invazivă, care implică utilizarea unui dispozitiv cu micro-ace controlat de personal medical specializat, sub anestezie locală topică. Medicul dermatolog setează adâncimea de penetrare a acelor și frecvența de vibrație în funcție de gravitatea leziunilor, rezultatele dorite, dar și de gradul de toleranță a pacientului.

Microneedling penetrează pielea în adâncime și creează mici canale în care pătrund mult mai ușor substanțele nutritive, stimulând producerea rapidă de colagen și elastină – astfel, pielea este revitalizată în mod natural și se activează un proces de vindecare rapidă. Eficiența terapiei este susținută prin mii de studii științifice care evidențiază rezultatele de necontestat ale procedurii:

  • reface laxitatea cutanată, îmbunătățește elasticitatea și textura pielii
  • ameliorează aspectul cicatricilor post-acneice (inclusiv cele hipertrofice) și post-chirurgicale, după arsuri, varicelă sau alte traumatisme
  • estompează vergeturile, ridurile fine și profunde
  • tratează leziuni hiperpigmentare (melasmă, vitiligo, hiperpigmentări post-inflamatorii)
  • micșorează porii dilatați, tonifiază pielea și are efect de lifting
  • regenerează firele de păr și previne căderea părului

Terapia microneedling este utilizată cel mai des pe față, însă poate fi aplicată pe orice  suprafață a corpului, inclusiv scalp sau zonele cu piele subțire și sensibilă (cum sunt pleoapele).

Efectuată de un specialist în domeniul dermato-esteticii, este considerată una dintre cele mai sigure proceduri de rejuvenare, presupune un disconfort minim, iar timpul de recuperare este scurt, de 1-2 zile. O ședință durează 20-30 de minute, iar numărul lor variază în funcție de problema tratată și răspunsul personal la tratament. De exemplu, pentru cicatricile post-acneice moderate sunt necesare 3-4 ședințe Microneedling, în timp ce pentru vergeturi e nevoie, de regulă, de 5 ședințte de tratament. Efectele de rejuvenare se observă la aproximativ 14 zile de la procedură și se mențin până la 8 luni.

Preț Microneedling: 1 ședință, 600 lei

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la: