fbpx
Telefon E-mail Personalizat

EMSCULPT – Tonifiere musculatură

EMSCULPT este cea mai nouă tehnologie de stimulare neuromusculară aprobată FDA care revoluționează tratamentele corporale destinate slăbirii și tonifierii musculaturii. Aparatul inovator, dezvoltat de BTL Aesthetics, emite impulsuri electromagnetice care forțează mușchii să se contracte de aproximativ 20.000 de ori în doar 30 de minute – astfel, după o singură ședință de tratament, corpul poate dobândi cu până la 16% mai multă masă musculară și pierde cu până la 19% grăsime.

 

EMSCULPT înseamnă energie electro-magnetică focalizată care creează contracții musculare supramaximale. Aparatul folosește o serie de modele diferite de contracții pentru a stimula masa musculară într-un mod și într-un timp în care un antrenament de forță cu un instructor personal nu o poate face. Mușchii răspund printr-o remodelare profundă a structurii interne, de exemplu prin creșterea miofibrilelor (hipertrofie musculară) și crearea de noi lanțuri de proteine și fibre musculare (hiperplazie musculară).

Tonifiază mușchii ca după mii de abdomene

EMSCULPT este cel mai eficient tratament non-invaziv care dezvoltă masa musculară, destinat atât femeilor, cât și bărbaților și prima procedură non-chirurgicală de lifting a feselor a din lume. Contracțiile rapide, de mare intensitate, emise de EMSCULPT îmbunătățesc tonusul abdominal și întăresc mușchii abdomenului, dezvoltă un abdomen mai ferm și descompun celulele grase. În două săptămâni de tratament se obține echivalentul unui an de exerciții abdominale și fesiere și reducerea vizibilă a țesutului adipos.

 • antrenează mușchii abdominali și îi modelează
 • activează regenerarea colagenului din țesuturile musculare inferior și pelvian
 • întărește mușchii pelvici inferiori slăbiți
 • tonifiază și întărește fesele
 • îmbunătățește performanța sportivă
 • activează și contractă corect musculatura pentru îmbunătățirea rezistenței și stabilității
 • tratează diastaza abdominală și pierdearea tonusului muscular după sarcină sau creșterea excesivă în greutate

Efectul EMSCULPT

Ceea ce diferențiază EMSCULPT de alte aparate care folosesc tehnica activării musculare este dualitatea sa: tratamentul stimulează formarea de fibre musculare pentru abdomene mai bine definite și posterioare mai bine conturate, și, în același timp, îndepărtează celulele grase. Aparatul vizează celulele de grăsime din zona de tratament, pe care le descompune și le eliberează sub formă de acizi grași liberi. Abundența de acizi grași determină celulele grase să funcționeze defectuos și să moară, după care sunt metabolizați și eliminați natural de corp.

Pentru cine este recomandat tratamentul EMSCULPT?

 • persoane care au pierdut masă musculară din cauza lipsei de mișcare și nu au timp pentru antrenamente regulate la sala de fitness
 • femei a căror musculatură abdominală a fost afectat post-naștere
 • celor care își doresc creșterea densității musculare și a volumului,
 • bărbați peste 45 de ani în cazul cărora s-a constatat că păstrarea masei musculare contribui la prevenirea bolilor cardiovasculare