fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Eliminare Celulită și Remodelare Siluetă – Icoone

Aparatul Icoone este soluția ideală pentru eliminare celulită și remodelarea siluetei. Reprezintă o nouă modalitate de tratare a pielii: ”Icoone oferă o nouă perspectivă extraordinară asupra țesutului conectiv„, susține prof. Jean-Claude Guimberteau, specialist în chirurgie reparatorie.

Prof. Guimberteau afirmă că țesutul conectiv este alcătuit dintr-o rețea infinită de micro-vacuole, organizate într-un tipar haotic și fractal, care constituie elementul principal al țesutului. Fiecare vacuolă are volum, pereți, formă, margini și conținut. Aceasta nouă interpretare a țesutului conectiv, ca o rețea de vacuole, sparge barierele tradiționale și vine cu metode noi de tratare a patologiilor ce afectează țesutul subcutanat și deci, de eliminare celulită și de remodelare a siluetei.

Eliminare celulită și remodelare siluetă: cum te ajută Icoone?

Cercetarea științifică, împreună cu inovația tehnologică a aparatului Icoone, permite crearea unei noi direcții pentru tratamentul P.E.F. (paniculopatie edematoasa-fibrosclerotica) cunoscută și sub termenul de celulită, atât din punct de vedere medical (edema, fibroză), cât și estetic (reducerea depozitelor de grăsime localizată și tratarea laxității pielii), oferind un rezultat extraordinar și în cele mai dificile cazuri.

Icoone este un aparat patentat și are un set de aplicatoare cu role motorizate echipate cu o multitudine de orificii menite să producă Stimularea Multi Micro Alveolara (MMAS).
Datorită actiunii mecanice și a aspirației fracționate generate de role, pieleă primeste 1180 micro stimulații pe dmp.
Micro-alveolele încorporate în vacuum stimulează vacuolele din țesut, asigurându-se, astfel, un tratament uniform și precis.

Combinarea micro-stimulațiilor produse de role și aspirația generată central de aplicator asigură și tratarea țesutului mai gros, fără a se afecta epiderma.

Cu ajutorul tehnologiei Icoone se tratează eficient depozitele de grăsime localizată, celulita inestetică și laxitatea pielii. Masajul multi-fracționat generat de Icoone este ideal pentru persoanele care doresc să slabeasca sau care apelează la operații chirurgicale, datorită capacității sale de accelerare și potențare a rezultatelor.
Cu Icoone se pot realiza tratamente anti-ageing și de lifting pentru fermitatea feței, gâtului și decolteului, garantând totodată și reducerea semnificativă a ridurilor adânci și liniilor de expresie din zonele delicate, precum ochii sau buzele.

 

Icoone Beauty, echipament complet de estetică facială și corporală. Acțiune:

  • depozite de grăsime localizată;
  • eliminare celulită;
  • remodelare siluetă;
  • laxitate piele;
  • laxitate brațe și picioare;
  • vergeturi;
  • fermitate sâni;
  • fermitate față, gât și decolteu;
  • tratament riduri adânci;
  • estompare linii de expresie.

 

Icoone, antrenament complet pentru corpul tău

Icoone este un echipament revoluționar, fără durere și non-invaziv, și oferă pielii un „antrenament” care tratează celulita și elimină grăsimea, în timp ce stimulează fibroblastele să producă elastină și colagen nou. Tehnologia Icoone are rezultate excepționale asupra țesutulului cutanat, tonifiindu-l și oferindu-i fermitate, chiar și în cele mai dificile cazuri.

Rezultate cu Icoone

– 6 cm/3 sapt cu Icoone: Reducere, remodelare, tonifiere abdomen

eliminare celulită

– 10 cm/sapt cu Icoone: Reducere celulita, remodelare, fermitate fese

eliminare celulită

– 4 cm/2 sapt cu Icoone: Remodelare si tonifiere abdomen

– 3 cm/1 sapt cu Icoone: Fermitate si remodelare fese

eliminare celulită

– 7 cm/2sapt cu Icoone: Emilinare celulita, remodelare, fermitate corp

eliminare celulită

– 6 cm/2 sapt cu Icoone: Reducere celulita, remodelare, tonifiere corp\

Astăzi, tehnologia Icoone poate fi găsita în cele mai bune centre de frumusețe și clinici estetice din lume. Intrând în lumea Icoone, primești accesul la o tehnologie avansată și la o paletă de servicii variată.

*Rezultatele pot varia de la persoana la persoana