fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Vești bune în 2021: poți beneficia de reduceri de până la 50% tot anul. Află cum!

Știm că au trecut Crăciunul și Anul Nou, dar asta nu înseamnă că nu te putem bucura, în continuare, cu suprize minunate, marca Beauty Code. Pentru 2021 ne-am gândit la o promoție care să dureze… tot anul! Da, ai citit bine.

Vino la Beauty Code în perioada 04 – 30 ianuarie, achiziționează unul sau mai multe pachete de reduceri pentru serviciile dorite și beneficiezi de reducerea/reducerile respective TOT anul, ORI DE CÂTE ORI vrei tu.

Cumpără acum și blochează-ți reducerea tot anul

Îți oferim 4 reduceri consistente la: tratamente corporale, Emsella, Emsculpt și epilare definitivă, care vor fi valabile tot anul – cine cumpără un pachet în perioada promoției (care durează toată luna ianuarie) va beneficia de reducerea respectivă ori de câte ori revine la Beauty Code pentru acel serviciu, pe parcursul lui 2021.

50% reducere la toate tratamentele corporale

Pentru a citi mai multe despre fiecare tratament în parte, apasă click pe denumirea lui și te va redirectiona la pagina dedicată. Dacă ai întrebări sau nu știi care tratament este cel mai potrivit pentru tine, specialiștii Beauty Code te pot ajuta cu cele mai bune sfaturi, pentru ca tu să te bucuri de un corp armonios și frumos.

40% la epilare definitivă

Oferta ideală de care să te bucuri tot anul. Acest sistem de epilare definitivă utilizează laserul dioda, asigurând rezultate excelente pentru orice tip de piele, indiferent de perioada anului, chiar și vara.

40% la tratamentul EMSCULPT

Bucură-te de efectele celui mai nou tratament din portofoliu: EMSCULPT, ideal pentru a obține un corp ferm, de invidiat. Cu oferta noastră, sigur nu mai trebuie să îți faci griji dacă până la vară te vei putea bucura de un corp perfect în costumul de baie.

30% reducere la tratamentul Emsella

EMSELLA (apasă pe denumirea serviciului pentru a afla mai multe detalii) este un dispozitiv revoluționar, aprobat FDA, destinat tratamentului non-chirurgical al incontinenței urinare și îmbunătățirii vieții sexuale, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Te-ai decis ce pachet/e promo îți vei achiziționa? Nu uita: poți beneficia de reducere la pachetul/pachetele alese tot anul 2021, de fiecare dată când vii la Beauty Code, doar dacă le achiziționezi în perioada 04-30 ianuarie 2021.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns