fbpx
Tratament Vergeturi, Riduri și Cicatrici – Maximus

Tratament Vergeturi, Riduri și Cicatrici în Iași

Scapă de problemele inestetice ale pielii cu ajutorul aparatului Maximus, cu radiofrecvență, ce oferă un tratament vergeturi, riduri și cicatrici, complet. Fără riscuri.

Tratament vergeturi: Radiofrecvența Maximus, Soluția pentru problemele pielii

 • Reducerea localizată a depozitelor de grăsime;
 • Scăderea în circumferință și mentțnerea rezultatului pe termen lung;
 • Îmbunătățirea aspectului pielii și reducerea celulitei;
 • Ridicarea, tonifierea și întărirea mușchilor;
 • Detoxifierea, drenajul limfatic, îmbunătățirea circulației sanguine și oxigenare.

Tratamentul TriLipo este cea mai avansată soluție pentru sculptarea facială și pentru întinderea pielii. Veți vedea rezultate chiar după primul tratament. Pentru rezultate optime, se recomandă urmarea unei serii de tratamente. Tratamentele TriLipo au fost dovedite clinic și sunt eficiente pentru toate tipurile de piele. Tratamentul este scurt, sigur și eficient și vei putea să-ți reiei rutina zilnică, imediat după tratament.

CUM FUNCTIONEAZA?

Tratamentul TriLipo folosește un mecanism cu triplă acțiune, care, în mod simultan:

 1. Eliberează grăsimea prin utilizarea energiei cu radio-frecvență dovedită clinic. Radio-frecvența încălzește celulele grase și le face să secrete grăsime lichidă.
 2. Elimină grăsimea eliberată folosind un mecanism de drenaj limfatic patentat.
 3. Remodelează pielea prin aplicarea de energie cu radio-frecvență ce cauzează contracții imediate de colagen și regenerarea colagenului pe termen lung.

Așteaptă-te la beneficii!

 • Rezultate vizibile de la prima ședință    tratament vergeturi
 • Efect pe termen lung
 • O experiență de tratament placută
 • Complet ne-invazivă
 • O procedură rapidă
 • Potrivită tuturor tipurilor de piele

Trilipo – 2 tehnologii intr-un singur aplicator

Tehnologia TriLipo combină în mod unic două tehnologii eficiente – Radio-frecvența TriLipo (RF) și Activarea Dinamică a Mușchilor (DMA). Lucrând simultan, prin utilizarea unui singur aplicator, ele creează un efect sinergetic care oferă eliminarea grăsimilor și drenaj limfatic într-o manieră ne-invazivă, precum și întinderea pielii.

Tehnologia TriLipo lucrează în același timp la nivelul dermului, hipodermului (grăsimea) și pe straturile de mușchi pentru a genera o reducere a grăsimilor superioare. Efectul combinat al TriLipo RF și TriLipo DMA cauzează încălzirea omogenă atât a dermei, cât și a straturilor de grăsime. Energia TriLipo RF încălzește nivelul de țesut de grăsime subcutanat, stimulând astfel eliberarea de grăsime lichidă din celule. Acest efect termal accelerează metabolismul natural al grăsimilor.

Eliminarea grăsimilor este accelerată prin aplicarea simultană de presiune interioară și exterioară pe stratul de grăsime. Intern, TriLipo DMA face ca mușchii să se contracte, împingând celule grase în sus. Extern, celulele grase sunt împinse în jos de către presiunea aplicatorului. Efectul rezultat de „comprimare” face ca grăsimea să se scurgă prin mecanismul patentat de drenaj limfatic DMA.

 

*Rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană

Sună acum