fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Cooltech Define Crio-Sculptare

Cooltech DEFINE este cel mai nou și revoluționar aparat de slăbire localizată prin criolipoliză, dezvoltat de Cocoon Medical, cu 8 ani de experiență în domeniu. Tehnologia ultra-performantă de înghețare și eliminare definitivă a țesutului adipos îți oferă posibilitatea unei reconturări full-body în doar două ore. Spre deosebire de primul model Cooltech, DEFINE are un model unic de crio-sculptare și atinge un nivel record de temperatură de -11°C, astfe încât rezultatele sunt garantate.

Remodelare corporală full body 360°

Principalul avantaj pe care Cooltech DEFINE îl are față de criolipoliza clasică și alte tratamente de criogenare este faptul că extinde zonele tratate standard de aparatele de slăbire localizată și poate acoperi zone țintă puțin accesibile. Aparatul are 9 aplicatori diferiți și permite folosirea simultană a 4 dintre ei, pentru tratarea mai multor zone dificile sau cu grad de laxitate mai mare. Cooltech DEFINE vine echipat cu 9 șabloane de diagnostic și tratament, care pot fi adaptate oricărei zone a corpului și pot fi aplicate atât femeilor, cât și bărbaților, personalizat în funcție de nevoi și dorințe.

gușă, bărbie dublă 🔹 axile, pliuri axilă 🔹 supra/infrapectorali 🔹 brațe 🔹 genunchi 🔹 interior coapse 🔹 abdomen superior, inferior 🔹 șolduri 🔹 spate

 

non-invaziv și fără timp de recuperare

Noua tehnologie de crio-sculpting DEFINE te ajută să slăbești localizat în deplină siguranță, cu rezultate similare cu cele ale unei operații de liposucție, însă printr-o metodă non-chirurgicală și non-invazivă. Tehnologia revoluționară care îngheață grăsimea la -11°C nu are efecte secundare, nu afectează organele interne și nu necesită recuperare post-tratament. Nu există restricții după această procedură și îți poți relua imediat activitățile fizice.

Ce experimentezi în timpul tratamentului?

O ședință Cooltech DEFINE durează 70 de minute, timp în care te poți relaxa citind, butonând telefonul sau poți chiar dormi. Tratamentul începe prin montarea aplicatorilor pe zona aleasă, peste membrana anti-îngheț brevetată și gelul CoolPad, care protejează în permanență pielea. Din momentul în care aplicatorii încep să funcționeze, grăsimea subcutanată este aspirată cu ajutorul vacuumului în aplicator, restul țesutului și fibrele de colagen fiind separate – circulația sangvină scade, iar disconfortul este redus la minimum.

Apoi este generat procesul de crio-sculptare până ce țesutul atinge temperatura record – în acest moment, poți simți o presiune ușoară și senzație de rece. La această temperatură scăzută, celula de grăsime se cristalizează și se sparge încă din primele 10 minute și este preluată de macrofagi enzimele corpului care reciclează celulele moarte. La finalul ședinței, după deconectarea aplicatorilor se realizează un masaj pentru a repune sângele în mișcare și a îmbunătăți rezultatele, timp în care poți resimți un disconfort moderat.

Întregul proces de reducere a țesutului adipos începe la 48 de ore după ședință și încetează complet în 3 luni, timp în care sistemul limfatic a corpului metabolizează și elimină celule moarte. Sistemul fără precedent de răcire asigură o înghețare uniformă a zonei și acționează omogen astfel încât rezultatele sunt spectaculoase: procentul mare de reducere a grăsimilor, de până la 60%, este atribuit răcirii 360°. Cu fiecare sesiune Cooltech DEFINE, numărul de adipocite scade cu încă 20%.

avantajele cooltech define

🔹 slăbești rapid, exact acolo unde îți dorești
🔹 elimină celulita și redă aspectul de piele netedă
🔹 reduce țesutul adipos cu până la 90%
🔹 îngheață celulele grase în profunzime
🔹 scade cu 4-7 cm în circumferință după o singură ședință
🔹 tratament personalizat, 100% sigur

pacienți reali, rezultate reale

Inovația Cooltech DEFINE te ajută să obții rezultate de două ori mai bune și mai repede dacă vrei să slăbești localizat și să îți remodelezi corpul. Primele rezultate se observă în 3 săptămâni de la o singură ședință, iar rezultatele maxime sunt cele mai vizibile după 2 luni. Însă corpul continuă să elimine celulele de grăsime până la 6 luni după procedură, în funcție de particularitățile individuale. Celulele grase sunt distruse iremediabil în timpul tratamentului, iar rezultatele se mențin timp îndelungat, mai ales dacă sunt susținute printr-un stil de viață sănătos și o alimentație echilibrată.

Peste 1.000.000 de tratamente Cooltech DEFINE au fost realizate la nivel mondial, în peste 60 de țări, cu 98% pacienți satisfăcuți de rezultate.

Câte ședințe sunt necesare?

Multe persoane văd rezultate după o singură ședință, iar altele au nevoie de mai multe tratamente pentru a obține rezultatele dorite. Sunt recomandate 1 – 3 ședințe pe an, cu o perioadă de aproximativ 6-8 săptămâni între acestea. Studiile clinice au raportat cele mai bune rezultate în cazul slăbirii localizate la nivelul abdomenului, cu o reducere în circumferință de 8 cm, însă ceea ce diferențiază Cooltech DEFINE de alte aparate este faptul că aplicatorii se adaptează cu ușurință și în zone greu de atins, cum ar fi spatele genunchilor, linia sutienului, zona infraombilicală sau pubiană.

Prețuri Remodelare Corporală

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta
prin intermediul formularului de mai jos sau la telefon 0770 689 887, office@beautycode.ro, ori pe pagina de Facebook.