fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Cosmetică medicală

Menirea cosmeticii medicale este de a pune în valoare cele mai bune atribute fizice ale unei persoane, într-un mod cât mai natural posibil. Cu ajutorul unor proceduri minim invazive și a soluțiilor anti-aging de ultimă generație, putem reda înfățișarea armonioasă a feței și corpului, corecta semnele vizibile pe chip ale trecerii timpului sau sublinia acele trăsături fizice care te fac să te simți bine în pielea ta. Cel mai de preț beneficiu pe care ți-l oferă cosmetica medicală este posibilitatea de a alege cum să arăți, de a-ți îmbunătăți aspectul fizic pentru a scăpa de complexe vechi sau a-ți recâștiga încredere în propria persoană.

The Beauty Doctor

Dr. Bogdan Iosip este medic specialist în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reparatorie și vine în sprijinul tău cu experiență dobândită în cadrul Clinicii de Chirurgie Pastică și Reconstructivă a Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași. Indiferent care sunt problemele estetice care te nemulțumesc sau te preocupă, dr. Bogdan Iosip te va asista să găsești soluția potrivită cu grijă atenție pentru confortul și nevoile tale.

Specialistul Beauty Code în cosmetică medicală te va ajuta să îți înțelegi pielea și să conștientizezi atuurile corpului tău, să corectezi diversele imperfecțiuni și să-i oferi un aspect sănătos, îngrijit și frumos. Procedurile non-chirurgicale și substanțele inovatoare folosite au rezultate de durată fără efecte adverse și atenuează efectele vârstei, ale stilului de viață, expunerii la soare sau diversă alterări ale texturii cutanate (deficit de volum al buzelor sau pomeților, modificări pigmentare, riduri fine sau de expresie, lipsă de tonus).

Mărirea buzelor cu acid hialuronic

Procedura se realizează cu ajutorul fillerelor cu acid hialuronic și se poate aplica atât persoanelor cu buzele subțiri anatomic, cât și celor ale căror buze și-au pierdut din volum odată cu trecerea anilor. Acidul hialuronic reprezintă un compus care se găseşte în mod natural în organismul nostru şi este supus unui proces ireversibil de degradare.

Rinoplastia cu acid hialuronic

Întîlnită și sub numele de rinoplastie lichidă, este o metodă non-invazivă de remodelare a nasului, care nu presupune  operație. Procedura de augmentarea nazală se realizează prin injectarea cu un ac fin a unor substanțe cu rol în modificarea formei nazale (vîrful nasului, baza nasului) sau în îndreptarea anumitor linii. Rinoplastia cu acid hialuronic presupune aceleași posibile complicații ca în cazul intervențiilor chirurgicale, însă este mai ieftină, durează puțin (în unele cazuri pacienții putînd relua activitățile în aceeași zi. În aceleași timp, efectele în cele mai multe din cazuri se mențin 6 luni.

lipoliza injectabilă

Tratament minim invaziv de eliminare a depozitelor de grăsime inestetică rezistentă la diete, sport sau alte metode de reducere a țesutului adipos. Indicat pentru bărbia dublă, grăsimea de pe abdomen, din zona genunchilor, a șoldurilor, brațe sau zona lombară. Procedura constă în injectarea în țesutul gras subcutanat a unor amestecuri de fosfatidilcolină și acid deoxicolic, substanțe asemănătoare enzimelor din organismul uman care au ca efect topirea adipocitelor. Lipoliza se efectuează cu ace extrem de fine și anestezic local pentru reducerea oricărui disconfort, durează între 5 și 30 minute și nu necesită timp de recuperare. Este recomandată după liposucție pentru a elimina grăsimea rămasă după operație sau ca alternativă non-chirurgicală la lipoaspirație.

Peeling PRX T-33

Terapie de biorevitalizare cutanată fără ace, care folosește proprietățile acidului tricloracetic în concentrație mare (TCA 33%), însă este lipsit de reacțiile adverse asociate acestuia precum înroșirea pielii, senzația de usturime sau hiperpigmentare reactivă. PRX T33 este un peeling chimic revoluționar care pătrunde în straturile profunde ale dermei, stimulează producerea de colagen nou și hidratează, regenerează și curăță pielea de la nivelul feței, gâtului, decolteului și mâinilor. Acționează ca un primer efectuat înaintea altor tratamente, îmbunătățind rezultatele fără descuamarea pielii și perioadă de recuperare sau fotosensibilizarea pielii.

Tratamentul ridurilor cu toxină botulinică

Terapia cu toxină botulinică presupune diminuarea accentelor ridurilor dintre sprîncene, din jurul ochilor sau de pe frunte prin injectarea unor subtanțe cu rol de întinerire a feței. Foarte mute paciente/ți apelează la această metodă pentru a obține o expresie mai relaxată și mai proaspătă. Această procedură poate fi utlizată în tandem cu alte intervenții pentru obținerea unor efecte cît mai bune. Procedura se poate realiza de cele mai multe ori într-o singură ședință, care nu presupune recuperare, iar cele mai bune rezultate apar după 3-7 zile. Efectele terapiei durează 3-4 luni.

Tratamentul hipersudorației cu toxină botulinică

Unul dintre cele mai simple și rapide tratamente pentru hipersudorație sau transpirația excesivă (a palmelor, tălpilor, în zona cefei sa a axilelor) este injectarea toxinei botulinice în zona afectată, care reduce activitatea glandelor sudoripare. Botoxul este o proteină purificată care acționează prin blocarea semnalului chimic de la nivelul terminațiilor nervoase ce stimulează secreția glandelor sudoripare. Injectarea este minim invazivă, se realizează sub anestezie locală sau cutanată, iar reluarea activităților obișnuite poate avea loc imediat. În funcție de organism, efectul se instalează din a treia zi și durează până la 5-6 luni, după care e necesară repetarea tratamentului pentru menținerea efectului.

mezoterapia injectabilă

O alternativă sigură și eficientă la procedurile chirurgicale, care presupune introducerea în derm cu ajutorul microinjecțiilor a unor cocktailuri de susbtanțe active (acid hialuronic, vitamine, aminoacizi, minerale) pentru revitalizarea și rejuvenarea pielii degradate, combaterea efectelor îmbătrânirii, tratamentul cearcănelor sau topirea depozitelor de grăsime. Mezoterapia injectabilă nu doar tratează felul în care arată pielea, ci o ajută să se refacă prin completarea nivelurilor de nutrienți esențiali pe care organismul nu îi mai poate produce în aceleași cantități pe măsură ce îmbătrânim. Procedura este sigură, fără durere și reprezintă, în aceeași măsură, și un tratament de refacere, dar și metodă de prevenție, pentru a ne menține în timp aspectul tânăr.

Terapia vampir

Terapia de biorevitalizare a pielii cu plasmă proprie îmbogățită cu trombocite (Platelet Rich Plasma), cunoscută sub denumirea de Terapia VAMPIR, este una dintre cele mai moderne soluții de regenerare a pielii prin forțele proprii. Procedura presupune recoltarea unei cantități mici de sânge propriu care după prelucrare se injectează la nivelul feței, gâtului, decolteului sau scalpului, iar beneficiile pentru piele sunt multiple – ten mai elastic, ferm și neted, efect de lifting, vindecă cicatricile post-acnee, atenuează ridurile de expresie, diminuează efectele pigmentării.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la: