fbpx
Telefon E-mail Personalizat

În ianuarie, ai până la 50% reducere la cele mai bune tratamente corporale

2020 a început cu dreptul la Beauty Code și cu super-oferte de iarnă: până la 50% reducere la tratamentele marca Beauty Code, care te vor ajuta să începi noul an cu forțe proaspete și mult mai încrezătoare în propria persoană. Ofertele sunt valabile în perioada 13-19 ianuarie 2020.

40% reducere la tratamentul corporal Velashape III

Velashape III este un tratament special gândit pentru a vă ajuta în lupta cu celulita și vergeturile, dobândite fie în urma sarcinilor, a scăderii bruște în greutate etc. Așadar, dacă pe lista ta de priorități de anul acesta este să scapi de inestetica celulită sau de vergeturi, atunci acest tratament este ceea ce îți trebuie. Velashape III acționează printr-un mix de 4 tehnologii puternice, cu rol precis: radiofrecvența, vacuum pulsat, infraroșu și role mecanice. Rezultatele sunt vizibile, rapide și nu este necesar un timp de recuperare.

40% reducere la tratamentul corporal Icoone

Remodelarea siluetei nu a fost nicicând mai ușoară. Icoone poate fi considerat un antrenament complet pentru corpul tău, oferindu-ți rezultate vizibile, într-un timp scurt.  Susținem un regim de viață echilibrat, în care sunt incluse și sesiunele de sport, însă știm că uneori corpul  are nevoie de un ajutor mai puternic pentru a începe cu adevărat să se schimbe. Iar Icoone, soluția ideală pentru remodelarea corporală și eliminarea celulitei, și-a dovedit eficiența chiar și în cele mai dificile cazuri. Încearcă-l și vei vedea diferența.

50% reducere la tratamentul de slăbire Cooltech

Ți-ai propus să încerci revoluționarul tratament de slăbire prin criolipoliză? Tocmai de aceea am pregătit această minunată ofertă de slăbire localizată, prin tehnologia Cooltech. CoolTech este singurul aparat care răcește până la -8 grade Celsius, în mai puțin de cinci minute, reducând disconfortul simțit în timpul tratamentului. În funcție de grosimea stratului inițial de grăsime, pierderea va fi de până la 8 cm. Zone de acțiune: abdomen, coapse, gambe, brațe, spate, genunchi.

50% reducere la tratamentul de remodelare corporală și rejuvenare facială Venus Legacy

Grad 0 de disconfort, fără intervenție chirurgicală, rezultate WOW? Se poate, cu ajutorul tratamentelor Venus Legacy, special concepute pentru a-ți reda suplețea corpului și vitalitatea chipului. Venus Legacy se adresează atât femeilor, cât și bărbaților și este cel mai bun răspuns la probleme complexe ale corpului, precum ridurile, celulita și laxitatea pielii, dar și pentru optimizarea procedurilor de liposucție sau recuperarea siluetei după sarcină sau slăbire. Pacienții care au încercat terapia Venus Legacy au comparat-o cu un masaj SPA cu pietre fierbinți. În plus, poți programa un tratament Venus Legacy chiar și în pauza de prânz, deoarece o ședință durează între 15 și 90 de minute, în funcție de zona tratată. Imediat după, îți poti relua activitățile zilnice.

40% reducere pentru tratamentul de epilare definitivă localizată cu laser Primelase

O piele mai fină, fără iritații sau foliculită, rezultate care să dureze și disconfort aproape inexistent – toate acestea sunt posibile cu ajutorul tratamentelor de epilare definitivă cu laserul Primelase. Acest uimitor aparat îți oferă rezultate excelente chiar și vara. Este ideal pentru epilarea inclusiv a zonelor sensibile, iar cele mai importante avantaje ale sale sunt: scapi de foliculită, de insestetisme, iritații și posibile infecții care pot apărea în cazul metodelor clasice de îndepărtare a părului; este o metodă non-invazivă (metoda de epilare definitivă cu laser este foarte sigură și nu poate cauza sau provoca afecțiuni grave, precum cancer sau infertilitate. Laserul nu penetrează atât de adânc în piele, încât să atingă organe. Este foarte sigură pentru a fi folosită în zona inghinală, pubiană, interfesieră sau axilă).

50% la tratamentul de epilare cu laser  Primelase – Full Body

Spre deosebire de epilarea IPL, epilarea cu laser este mult mai eficientă , iar rezultatele au o durată mult mai lungă de timp.  IPL emite o plajă de lungimi de undă care nu au ca țintă rădăcina firului de păr, astfel îndepărtarea firului de păr nu este definitivă, părul crescând după un interval variabil de timp. Laserul, pe de altă parte, țintește specific bulbul pigmentat al firului de păr, fără a leza pielea. Epilarea definitivă cu laser este cea mai eficientă metodă cunoscută la ora actuală, fără a avea reacții adverse pe termen scurt sau pe termen lung. Scapă eficient de părul de pe corp cu Primelase.

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu tratamentele inovative de remodelare și îngrijire corporală. Cu reducerei de până la 50%,  suntem siguri că te vei îndrăgosti de ele. Nu uita! Oferta valabilă în perioada 13-19 ianuarie 2020.

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns