fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Slăbire prin criolipoliză în Iași. Vezi oferta lunii pentru terapia CoolTech

Ai încercat ingeniosul tratament de slăbire localizată prin criolipoliză? Dacă nu, acum e momentul. Luna aceasta ți-am pregătit o super-ofertă pentru terapia CoolTech la BeautyCode Iași:

450 lei 1 ședință

800 lei 2 ședințe.

Promoția este valabilă în perioada 14-27 octombrie 2019.

Ce presupune slăbirea localizată prin criolipoliză – terapia Cooltech?

CoolTech este singurul aparat care răcește până la -8 grade Celsius, în mai puțin de cinci minute, reducând disconfortul simțit în timpul tratamentului, spre deosebire de celelalte aparate de criogenare existente pe piață, care ajung doar la -3 grade, în 10 minute!

Procedura este una non-invazivă, cu rezultate spectaculoase, pe care le obții ușor. În principiu, în funcție de țesutul adipos acumulat, sunt necesare 1-3 ședințe pentru a avea efectul scontat. Aproximativ 40% din rezultate sunt vizibile după 15 zile de la terapie.

După o ședință se pierd până la 8 cm și aproximativ 30% din țesutul adipos

Terapia Cooltech este recomandată atât femeilor, cât și bărbaților care nu reușesc să scape de țesutul adipos localizat (abdomen, șolduri, coapse, brațe etc.).

Cum funcționează?

Procedura de criolipoliză CoolTech reduce eficient țesutul adipos localizat, având un sistem de răcire controlat, incorporat într-un dispozitiv cu vacuum. Aplicatorul trage în cavitatea acestuia țesutul adipos,  ce oprește temporar circulația sangvină, și facilitează înghețarea celulelor grase. După acest tratament, se instalează procesul natural de eliminare a grăsimilor printr-un sistem de reciclare realizat de organism. Macrofagii, enzime ale corpului nostru care funcționează ca niște „gunoieri” pentru toate țesuturile moarte, sunt atrași în locul respectiv și desfac celulele în componente primare, ca aminoacizi și apoproteine, pe care corpul nostru le refolosește pentru a realiza funcțiile naturale.

AVANTAJE:

 •  rezultate după prima ședință
 • procedura nu este dureroasă
 • nu necesită perioadă de recuperare: pacientul se poate întoarce la activitățile zilnice imediat
 • reducerea vizibilă și naturală a țesutului gras

Zone de acțiune:

 • Abdomen inferior și superior
 • Genunchi
 • Spate
 • Coapsă externă și internă
 • Gambe
 • Brațe

DE CE SĂ ALEGI BEAUTY CODE?

Specialiștii noștri în înfrumusețare te vor face să te simți la noi mereu relaxat/ă și în siguranță. Orice întrebări ai, vor primi răspunsuri clare și punctuale, pentru ca tu să știi exact ce proceduri urmează să ți se aplice, care sunt rezultatele la care trebuie să te aștepți etc. De asemenea, pe lângă numeroasele proceduri de înfrumusețare și întreținere corporală pe care le poți face la noi, te surprindem mereu cu oferte și pachete promoționale de nerefuzat.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

  Recomandă prietenilor

  Lasă un răspuns