fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Un antrenament complet pentru corpul tău: tratamentul ICOONE

Tratamentul de remodelare corporală și eliminare celulită de la ICOONE este unul dintre cele mai apreciate de către proaspetele mămici, dar nu numai, pentru că tratează unele dintre cele mai nesuferite  probleme ale pielii, care îți umbresc silueta. Pentru că vrem ca tu să te simți frumoasă, la Beauty Code gândim zi de zi oferte de remodelare și întreținere corporală care să te ajute să obții o siluetă armonioasă. Astfel, te așteptăm pe la noi cu opromoție pe care o vei adora:

În perioada 03 – 10 august, beneficiezi de 10 ședințe Icoone cu doar 1600 lei 990 lei.

ICOONE – un antrenament complet pentru corpul tău

Icoone este un echipament revoluționar, fără durere și non-invaziv, și oferă pielii un „antrenament” care tratează celulita și elimină grăsimea, în timp ce stimulează fibroblastele să producă elastină și colagen nou. Tehnologia Icoone are rezultate excepționale asupra țesutulului cutanat, tonifiindu-l și oferindu-i fermitate, chiar și în cele mai dificile cazuri.

Vino să vezi cu ochii tăi efectele incredibile ale unei tehnologii fără egal: redă fermitatea pielii lăsate, te scapă de celulită și depozite de grăsime, tonifiază în profunzime.

Știm că perioada „mămiciei” este una dintre cele mai frumoase din viața unei femei, însă aduce cu sine și multe zile de nesomn, lipsă de timp liber, pentru că toată atenția proaspetei mămici se concentrează asupra bebelușului. Este firesc ca trupul tău să fi trecut prin numeroase schimbări, care au început încă din perioada în care ai fost gravidă și care au lăsat semne vizibile, după naștere.

De aceea, ICOONE este SOLUȚIA SIGURĂ PENTRU TINERELE MAME, CARE DORESC SĂ-ȘI RECAPETE SILUETA DE DINAINTEA SARCINII.

Totodată, cu Icoone se pot realiza tratamente anti-ageing și de lifting pentru fermitatea feței, gâtului și decolteului, garantând totodată și reducerea semnificativă a ridurilor adânci și liniilor de expresie din zonele delicate, precum ochii sau buzele.

Așadar, iată, pe scurt, cum te ajută Icoone Beauty, echipament complet de estetică facială și corporală. Acțiune:

  • depozite de grăsime localizată;
  • eliminare celulită;
  • remodelare silueta;
  • laxitate piele;
  • laxitate brațe și picioare;
  • vergeturi;
  • fermitate sâni;
  • fermitate față, gât și decolteu;
  • tratament riduri adânci;
  • estompare linii de expresie.

BEAUTY CODE – LOCUL UNDE EȘTI ȘI TE SIMȚI CEA MAI FRUMOASĂ

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu tratamentele inovative de remodelare corporală, cu cele mai bune tehnologii existente pe piață, alături de cei mai buni specialiști. Suntem siguri că te vei îndrăgosti de ele! Nu uita! Oferta valabilă în perioada 03 – 10 august 2020.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns