fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Peeling chimic Iași. Află cum te ajută să ai un ten impecabil

Îți dorești o procedură de peeling chimic Iași, dar nu știi cum te poate ajuta? La ce folosește, ce presupune, este dureros? Noi te vom lămuri care sunt beneficiile acestei proceduri, în cele ce urmează.

Peeling chimic Iași – cum te ajută?

Peelingul chimic este o procedură non-chirurgicală, care ajută pielea cu un aspect mat, lipsit de strălucire, să redevină fermă și luminoasă. Peelingul chimic este recomandat atât în cazul pielii afectate de soare, cât și în cazul pielii ridate, îmbătrânite. Peelingul chimic poate fi de trei feluri:

  • superficial: se folosește acid alfa hidroxilic (AHA) – estompează efectul îmbătrânirii pielii, ridurile fine, petele maronii.

Nu necesită anestezie, iar la aplicarea soluției se simt doar niște furnicături. Imediat dupa procedura vei putea să te deplasezi fără ajutor și chiar să porți make-up.

  • mediu: se utilizează pentru tratarea ridurilor, a pigmentării pielii și a imperfecțiunilor (cicatrici lăsate de acnee)
  • profund: potrivit pentru tratarea cicatricilor, a ridurilor și a leziunilor profunde

Ce presupune un peeling chimic? Este o procedură prin care se îndepărtează stratul superior al pielii, prin aplicarea unei soluții pe întreaga suprafață a tenului sau doar în anumite zone. Astfel, epiderma este exfoliată, fiind îndepărtate celulele moarte de la nivelul pielii, în timp ce regenerarea celulară este stimulată.

Tipurile de peeling chimic variază în funcție de ingredientele care se folosesc și forța lor de acțiune. Profunzimea acțiunii acestora poate fi determinată și de factori precum modul efectiv de aplicare pe piele sau de durată (cât sunt lăsate să lucreze pe piele). După un peeling chimic superficial sau mediu, nu este nevoie de o hidratare specială sau de recuperare.

AVANTAJE TRATAMENT PEELING CHIMIC Iași

  • Tratament rapid
  • Rezultate de la prima ședință
  • Tratează acneea și calmează inflamațiile
  • Reduce petele
  • Conferă pielii luminozitate și suplețe

În cazul tenului acneic, se recomandă 3-5 ședințe, efectuate o dată pe săptămână. Acest protocol se poate repeta de două ori pe an.

În concluzie, peelingul chimic rezolvă problema ridurilor de expresie (cele de sub ochi, cele de tip „laba gâștii”, de lângă gură), dar și imperfecțiunile lăsate de acnee, ori de expunerea excesivă la soare. De asemenea, peelingul chimic diminuează pistruii și petele de la nivelul feței.

DE CE SĂ ALEGI BEAUTY CODE pentru peeling chimic?

Specialiștii noștri în înfrumusețare te vor face să te simți la noi mereu relaxat/ă și în siguranță. Orice întrebări ai, vor primi răspunsuri clare și punctuale, pentru ca tu să știi exact ce proceduri urmează să ți se aplice, care sunt rezultatele la care trebuie să te aștepți etc. De asemenea, pe lângă numeroasele proceduri de înfrumusețare și întreținere corporală pe care le poți face la noi, te surprindem mereu cu oferte și pachete promoționale de nerefuzat.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi tratamente, oferte și sfaturi de îngrijire corporală, urmărește-ne și pe pagina noastră de facebook.

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns