fbpx
Telefon E-mail Personalizat

40% reducere la cele mai eficiente tratamente de slăbire și remodelare corporală

Primăvara este anotimpul recâștigării încrederii în propriul corp și în frumusețea ta. Oferta pe care ți-am pregătit-o e ideală pentru a da startul, chiar de azi,  schimbării tale.

În perioada 05 – 30 aprilie, te așteptăm la Beauty Code cu 40% reducere la cele mai bune tratamente corporale pentru un trup suplu și tonifiat: VelaShape, Venus Legacy și Cooltech Define.

Alege un tratament sau combină-le pentru rezultate mai rapide

Remodelare corporală și rejuvenare facială cu Venus Legacy. Apreciat de cele mai bune clinici din lume, tratamentul de remodelare corporală și rejuvenare facială, Venus Legacy, te ajută să obții o piele mai tânără și mai fermă, fără bisturiu și fără să-ți întrerupi activitățile obișnuite. Un avantaj extraordinar al terapiei este complementaritatea Venus Legacy cu alte tipuri de tratamente medical-estetice, ceea ce te ajută să obții rezultate mai bune.

Tratament anticelulitic și vergeturi Velashape III. VELASHAPE III este un tratament anticelulitic complex, ușor de tolerat, cu rezultate vizibile, riscuri minime și fără timp de recuperare. Terapia acționează printr-un mix de 4 tehnologii puternice, fiecare cu un rol precis: radiofrecvența, infraroșu, vacuum pulsat, role mecanice. Cu sistemul VELASHAPE III se pot trata celulita și pielea lăsată din următoarele zone ale corpului: abdomen, coapse față/spate, zona fesieră, gambe, brațe, bărbie dublă, cu rezultate imediate.

Tehnologia unică de crio-sculptare Cooltech Define te ajută să slăbești localizat în deplină siguranță, cu rezultate similare cu cele ale unei operații de liposucție, însă printr-o metodă non-chirurgicală și non-invazivă. O ședință durează 70 de minute, timp în care poți citi, dormi sau pur și simplu te poți relaxa, în timp ce faci tratamentul. Cu fiecare ședință de criolipoliză la -11 grade Celsius, scapi de 20% țesut adipos (scade cu 4-7 cm în circumferință după o singură ședință).

Fiecare tratament în sine este extrem de eficient, însă combinate câte două sau chiar toate trei, poți obține rezultatele dorite mai repede și te vei asigura că îndepărtezi toate problemele: de la grăsimea încăpățânată de pe solduri și abdomen, până la vergeturi, celulită și piele cu aspect flasc.

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu tratamentele corporale VelaShape III, Venus Legacy și Cooltech Define, alături de cei mai buni specialiști. Suntem siguri că te vei îndrăgosti de acest tratament de slăbire prin criolipoliză. Nu uita! Oferta valabilă în perioada 05-30 aprilie 2022.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns