fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Redescoperă-ți feminitatea: îți oferim 50% reducere la trei superproceduri de frumusețe & sănătate

Frumusețea și sănătatea merg mână în mână, iar noi știm asta. De aceea, pe final de lună și ca dar din partea Iepurașului de Paște, ți-am pregătit o nouă ofertă:

În perioada 24 aprilie – 01 mai beneficiezi de 50% reducere pentru fiecare dintre terapiile Emsella, Emsculpt și Primelase.

Redescoperă-ți feminitatea, ai grijă de sănătatea ta

Cele 3 proceduri pentru care îți oferim reducerea îți aduc numai avantaje pe care le vei iubi: piele fină toată vara, abdomen numai bun de etalat în costumul de baie preferat și sănătate intimă. Hai să vedem cum te ajută fiecare procedură în parte, pentru ca tu să o alegi pe cea potrivită sau, de ce nu, să le încerci pe toate 3.

EMSELLA. Sănătatea ta intimă este prioritară, indiferent de vârstă

Incontinența urinară este una dintre cele mai răspândite afecțiuni intime în întreaga lume în rândul femeilor – între 44% și 81% dintre femeile care au născut sau sunt la menopauză suferă de o formă de incontinență urinară care le afectează întreaga viață.

Incontinența urinară mixtă este o combinație între incontinența de stres, declanșată chiar și de strănut, tuse, activități fizice minore sau alți factori de stres și cea imperioasă, care se caracterizează prin apariția unei nevoi puternice, apărută brusc, de a urina.

În prezent, poate fi tratată și non-chirurgical, cu rezultate mai bune și mai rapid prin intermediul unei tehnologii unice – fotoliul EMSELLA, un echipament de ultimă generație conceput de compania BTL Aesthetics și aprobat FDA.

95% PACIENȚI MULȚUMIȚI DE TRATAMENTUL EMSELLA.

Cu ajutorul Emsella te bucuri de nenumărate beneficii și pentru viața sexuală și este un tratament eficient pentru rejuvenare vaginală și laxitate.

EMSELLA produce echivalentul a peste 10.000 de exerciții Kegel.

Iată cum te ajută acest tratament:

  • întărește mușchii și ligamentele care controlează fluxul urinar;
  • îmbunătățește lubrifierea naturală și senzațiile din timpul actului sexual;
  • facilitează orgasmele mai intense și mai dese, atât pentru tine, cât și pentru partener;
  • scade riscul de apariție a hemoroizilor;
  • pregătește mușchii pentru travaliu;
  • grăbește vindecarea după o ruptură musculară apărută în timpul nașterii;
  • reduce efectele îmbătrânirii în zona intimă.

 EMSCULPT. Este cea mai nouă tehnologie de stimulare neuromusculară aprobată FDA, care revoluționează tratamentele corporale destinate slăbirii și tonifierii musculaturii. EMSCULPT este destinat atât femeilor, cât și bărbaților. Contracțiile rapide, de mare intensitate, emise de EMSCULPT îmbunătățesc tonusul abdominal și întăresc mușchii abdomenului, dezvoltă un abdomen mai ferm și descompun celulele grase.

În două săptămâni de tratament se obține echivalentul unui an de exerciții abdominale și reducerea vizibilă a țesutului adipos.

PRIMELASE. Acest sistem de epilare definitivă utilizează laserul dioda, asigurând rezultate excelente pentru orice tip de piele, indiferent de perioada anului, chiar și vara.

Avantaje: scapi definitiv de foliculită, fără inestetisme și risc de a dezvolta alte infecții.

Primelase face parte din categoria celor mai performante aparate laser din industria estetică, realizând tratamente la cele mai înalte standarde. Epilarea este non-invazivă (este foarte sigură și nu poate cauza sau provoca afecțiuni grave, precum cancer sau infertilitate. Laserul nu penetrează atât de adânc în piele, încât să atingă organe. Este foarte sigură pentru a fi folosită în zona inghinală, pubiană, interfesieră sau axilă).

Te așteptăm la Beauty Code, în perioada 24 aprilie – 01 mai, ca să te bucuri de 50% reducere la oricare dintre tratamentele EMSELLA; EMSCULPT; PRIMELASE.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

 

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns