fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Beauty Code, locul unde chiar ai toate soluțiile pentru frumusețea ta

Când spunem că la noi găsești chiar toate soluțiile pentru un chip care nu-și dezvăluie vârsta, înseamnă că așa este și o demonstrăm cu fiecare ofertă sau tratament nou pe care îl adăugăm listei noastre de servicii.  Pentru începutul lunii august, dorim să îți prezentăm o nouă ofertă dedicată frumuseții fără cusur:

în perioada 01-15 august ai 15% reducere la serviciile din lista The Beauty Doctor, oferite de dr. Bogdan Iosip, medic specialist chirurgie plastică și estetică.

Meet The Beauty Doctor – fii gata să te bucuri din nou de atuurile tale

Specialistul nostru, dr. Bogdan Iosip, îți vine în ajutor cu soluții medicale de ultimă generație, îți oferă consiliere și îți recomandă procedurile necesare corectării imperfecțiunilor, astfel încât să îți poți pune în valoare toate atuurile.

Iată cu ce servicii de medicină estetică și anti-aging te așteptăm la Beauty Code:

Tratamentul ridurilor cu toxină botulinică. Terapia cu toxină botulinică presupune diminuarea accentelor ridurilor dintre sprîncene, din jurul ochilor sau de pe frunte prin injectarea unor subtanțe cu rol de întinerire a feței. Foarte mute paciente/ți apelează la această metodă pentru a obține o expresie mai relaxată și mai proaspătă.

Mărire buze cu acid hialuronic. Procedura se realizează cu ajutorul fillerelor cu acid hialuronic și se poate aplica atât persoanelor cu buzele subțiri anatomic, cât și celor ale căror buze și-au pierdut din volum odată cu trecerea anilor.

Corecția ridurilor/cearcănelor prin injectare cu acid hialuronic. Cearcănele cu adâncituri și volum pierdut, precum și ridurile de expresie pot fi foarte ușor tratate prin injectarea cu acid hialuronic special conceput pentru zona sensibilă și fragilă a ochilor, unde semnele de îmbătrânire și oboseală sunt cele mai vizibile.

Rinoplastie cu acid hialuronic. Este o metodă non-invazivă de remodelare a nasului, care nu presupune  operație. Procedura de augmentarea nazală se realizează prin injectarea cu un ac fin a unor substanțe cu rol în modificarea formei nazale (vîrful nasului, baza nasului) sau în îndreptarea anumitor linii.

Revolumetrizare facială prin injectare cu acid hialuronic. Tot cu ajutorul acidului hialuronic se pot trata și alte probleme precum: ridurile nazolabiale, „ridurile fumătorului” (cele din jurul gurii), ridurile din colțul gurii, pomeții căzuți, obrajii căzuți peste linia maxilarului.

Mezoterapie injectabilă. O alternativă sigură și eficientă la procedurile chirurgicale, care presupune introducerea în derm cu ajutorul microinjecțiilor a unor cocktailuri de susbtanțe active (acid hialuronic, vitamine, aminoacizi, minerale) pentru revitalizarea și rejuvenarea pielii degradate, combaterea efectelor îmbătrânirii, tratamentul cearcănelor sau topirea depozitelor de grăsime.

Lipoliză facială/corporală. Tratament minim invaziv de eliminare a depozitelor de grăsime inestetică rezistentă la diete, sport sau alte metode de reducere a țesutului adipos. Indicat pentru bărbia dublă, grăsimea de pe abdomen, din zona genunchilor, a șoldurilor, brațe sau zona lombară.

Platelet Rich Plasma (PRP) cunoscută ca Terapia Vampir. este una dintre cele mai moderne soluții de regenerare a pielii prin forțele proprii. Procedura presupune recoltarea unei cantități mici de sânge propriu care după prelucrare se injectează la nivelul feței, gâtului, decolteului sau scalpului, iar beneficiile pentru piele sunt multiple – ten mai elastic, ferm și neted, efect de lifting, vindecă cicatricile post-acnee, atenuează ridurile de expresie, diminuează efectele pigmentării.

Scopul final al tratamentelor recomandate de The Beauty Doctor va fi redobândirea aspectului sănătos, îngrijit și frumos al tenului tău. Vei afla cum să îți îngrijești și acasă pielea, pentru ca rezultatele obținute prin intervențiile medicale să se mențină mult timp de-acum încolo.

Puteți citi mai multe despre ce presupune fiecare procedură în parte pe pagina dedicată: Cosmetică medicală.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

 

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns