fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Icoone, un tratament cu multiple beneficii pentru o siluetă zveltă. Descoperă oferta de luna aceasta!

Icoone este unul dintre tratamentele de top de la Beauty Code, despre care am vorbit și ale cărui calități extraordinare le-am tot evidențiat de-a lungul timpului. Fiind printre cele mai solicitate terapii, de către clientele noastre, ne-am gândit să îți facem o surpriză:

În perioada 19-31 octombrie ai 40% reducere la tratamentul Icoone – aliatul tău pentru o siluetă de invidiat.

Despre tehnologia din spatele ICOONE

Icoone este un aparat ce are un set de aplicatoare cu role motorizate echipate cu o multitudine de orificii menite să producă Stimularea Multi Micro Alveolara (MMAS). Tehnologia a fost dezvoltată de o echipă specializată în chirurgia reconstructivă, condusă de prof. Jean-Claude Guimberteau, care a interpretat într-o manieră inovatoare țesutul conectiv al pielii. Aparatul este patentat și poate fi folosit cu succes și pentru tratamente anti-ageing și lifting pentru gât, decolteu, sâni, riduri.

Combinarea micro-stimulațiilor produse de role și aspirația generată central de aplicator asigură și tratarea țesutului mai gros, fără a se afecta epiderma.

Icoone este un echipament revoluționar, fără durere și non-invaziv, și oferă pielii un „antrenament” care tratează celulita și elimină grăsimea localizată, în timp ce stimulează fibroblastele să producă elastină și colagen nou. Tehnologia Icoone are rezultate excepționale asupra țesutulului cutanat, tonifiindu-l și oferindu-i fermitate, chiar și în cele mai dificile cazuri.

Mai mult decât atât, el ajută și la reducerea ridurilor adânci, a ridurilor de expresie și redă fermitatea pielii din zona feței, a gâtului și a decolteului.

ICOONE este soluția sigură și pentru tinerele mame, care doresc să-și recapete silueta de dinaintea sarcinii.

Avantaje:

  • elimină celulita;
  • atenuează vergeturile;
  • redă fermitatea sânilor;
  • remodelează silueta;
  • te ajută să ai o piele mai fermă;

BEAUTY CODE – LOCUL UNDE EȘTI ȘI TE SIMȚI CEA MAI FRUMOASĂ

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu tratamentele inovative de remodelare corporală, cu cele mai bune tehnologii existente pe piață, alături de cei mai buni specialiști. Suntem siguri că te vei îndrăgosti de ele! Nu uita! Oferta valabilă în perioada 19 – 31 octombrie 2020.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns