fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Icoone, secretul tinerelor mame pentru remodelare corporală

Știm că perioada „mămiciei” este una dintre cele mai frumoase din viața unei femei, însă aduce cu sine și multe zile de nesomn, lipsă de timp liber, pentru că toată atenția proaspetei mămici se concentrează asupra bebelușului. Este firesc ca trupul tău să fi trecut prin numeroase schimbări, care au început încă din perioada în care ai fost gravidă și care au lăsat semne vizibile, după naștere. Cu siguranță îți dorești un tratament de remodelare corporală eficient și care să nu te răpească prea mult timp de lângă copil.

Pentru că vrem ca tu să te simți frumoasă, la Beauty Code gândim zi de zi oferte de remodelare și întreținere corporală care să ajute proaspetele mămici să-și revină la forma de dinainte, într-un timp scurt, fără durere, fără timp pierdut.

Alege ICOONE – tratamentul ideal pentru remodelare corporală și eliminare celulită

Cu ajutorul tehnologiei Icoone se tratează eficient depozitele de grăsime localizată, celulita inestetică și laxitatea pielii. Masajul multi-fracționat generat de Icoone este ideal pentru persoanele care doresc să slabeasca sau care apelează la operații chirurgicale, datorită capacității sale de accelerare și potențare a rezultatelor. Cu Icoone se pot realiza tratamente anti-ageing și de lifting pentru fermitatea feței, gâtului și decolteului, garantând totodată și reducerea semnificativă a ridurilor adânci și liniilor de expresie din zonele delicate, precum ochii sau buzele.

Soluția sigură pentru tinerele mame, care doresc să-și recapete silueta de dinaintea sarcinii.

Iată și un testimonial din partea Ramonei Cervenciuc, una dintre cliente fidele salonului Beauty Code, care și-a transformat corpul cu ajutorul aparatului ICOONE:

„La aproape două luni după naștere, simțeam nevoia să lucrez la corpul meu. Eram conștientă de faptul că dacă voi amâna mai mult, frustrările vor fi mai pregnante. Trebuie să fim sincere cu noi, este clar că nu suntem încântate de corpul nostru după naștere și devine frustrant să vezi că în continuare nu încapi în hainele tale. Am luat hotărârea să încep procedura cu Icoone la Beauty Code, procedură care nu are contraindicații în perioada sarcinii sau alăptării și pot să spun că a fost o decizie tare inteligentă. Având în vedere că alăptez, simt nevoia să mănânc mai mult decât pe timpul sarcinii. Și nu vreau să fac rabat la cele necesare pentru bebe.

Așadar, să vă enumăr cu ce m-a ajutat Icoone în această perioadă, unele rezultate sunt vizibile și în video (urmărește video aici):
✔️ am eliminat celulita și vergeturile pentru că m-am apucat rapid. Singurul loc în care am vergeturi în prezent este în zona sânilor, unde nu lucrez.
✔️ nu mai am pielea flască, ba din contră, a devenit fină și întinsă.
✔️ am început să pierd centimentri la talie și burtică. Talia aproape că mi-am recuperat-o, la burtică știu că avem de lucrat mai mult, dar nu ne lăsăm.

Ce pot spune este că nu vreau să mă despart de Icoone. Nu vă așteptați la minuni peste noapte, dar cu răbdare și consecvență veți ajunge la rezultatele mult dorite.”

În perioada 26 august – 08 septembrie, te așteptăm și pe tine la Beauty Code cu o ofertă specială: 10 ședințe Icoone cu doar 840 lei, preț redus de la 1200 lei. Vino să vezi cu ochii tăi efectele incredibile ale unei tehnologii fără egal.

Icoone – secretul unui corp de nota 10.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi tratamente, oferte și sfaturi de îngrijire corporală, urmărește-ne și pe pagina noastră de facebook.

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns