fbpx
Telefon E-mail Personalizat

OFERĂ-ȚI RĂSFĂȚUL ȘI TALIA PE CARE LE MERIȚI. ÎNGHEAȚĂ GRĂSIMEA INESTETICĂ PRIN CRIOLIPOLIZĂ

Încă nu ai încercat tratamentul de slăbire localizată prin criolipoliză? Dacă nu, acum e momentul. Ți-am pregătit o super-ofertă pentru terapia CoolTech la BeautyCode Iași:

La 1 ședință de Cooltech cumpărată, primești cadou 3 ședințe de presoterapie.

500 lei 1 ședință

Promoția este valabilă în perioada 6-20 iulie 2020.  

Presoterapia este un tratament care în combinație cu cel de criogenare are rezultate foarte bune în slăbirea localizată.

Ce presupune slăbirea localizată prin criolipoliză – terapia Cooltech?

Procedura de criolipoliză CoolTech reduce eficient țesutul adipos localizat, având un sistem de răcire controlat, incorporat într-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, sunt afectate doar celulele grase, în timp ce tegumentul, fibrele de colagen și restul țesuturilor sunt protejate. Criolipoliza este folosită în clinicile europene de profil și se bucura de un mare succes, în rândul bărbaților și în cel al femeilor, deopotrivă.

CoolTech este singurul aparat care răcește până la -8 grade Celsius, în mai puțin de cinci minute, reducând disconfortul simțit în timpul tratamentului, spre deosebire de celelalte aparate de criogenare existente pe piață, care ajung doar la -3 grade, în 10 minute!

Procedura este una non-invazivă, cu rezultate spectaculoase, pe care le obții ușor. În principiu, în funcție de țesutul adipos acumulat, sunt necesare 1-3 ședințe pentru a avea efectul scontat. Aproximativ 40% din rezultate sunt vizibile după 15 zile de la terapie.

După o ședință se pierd până la 8 cm și aproximativ 30% din țesutul adipos

Terapia Cooltech este recomandată atât femeilor, cât și bărbaților care nu reușesc să scape de țesutul adipos localizat (abdomen, șolduri, coapse, brațe etc.).

Cum funcționează?

Aplicatorul trage în cavitatea acestuia țesutul adipos printr-un efect de vacuum ce oprește temporar circulația sangvină și facilitează înghețarea celulelor grase. După acest tratament, se instalează procesul natural de eliminare al grăsimilor printr-un sistem de reciclare realizat de organism. Macrofagii, enzime ale corpului nostru care funcționează ca niște „gunoieri” pentru toate țesuturile moarte, sunt atrași în locul respectiv și desfac celulele în componente primare, ca aminoacizi și apoproteine, pe care corpul nostru le refolosește pentru a realiza funcțiile naturale.

 

Fiecare dintre noi are un număr finit de celule adipoase. Un adipocit conține apă, glicerol și acizi grași (până la 5 tipuri). CoolTech este singurul capabil să distrugă patru din cei cinci acizi grași, cel de-al cincilea fiind singurul care poate fi eliminat definitiv la o temperatură de -43 de grade Celsius.

AVANTAJE:

 • rezultate după prima ședință
 • procedura nu este dureroasă
 • nu necesită perioadă de recuperare: pacientul se poate întoarce la activitățile zilnice imediat
 • reducerea vizibilă și naturală a țesutului gras

Zone de acțiune:

 • Abdomen inferior și superior
 • Genunchi
 • Spate
 • Coapsă externă și internă
 • Gambe
 • Brațe

CUM ACȚIONEAZĂ PRESOTERAPIA?

Presoterapia sau drenajul limfatic este o tehnică de detoxifiere bine-cunoscută și dovedită practic, care contribuie la promovarea stării generale de sănătate, frumusețe și a stării de bine. Acest tip de tratament este ideal pentru cei care au retenție de lichide, celulită, și alte complicații legate de sănătate. În timpul tratamentului de detoxifiere, țesutul este revitalizat și oxigenat, lucru care ajută la subțierea și redefinirea picioarelor, abdomenului și brațelor iar pielea devine mult mai fermă.

Masajul limfatic activează circulația limfei de-a lungul vaselor limfatice. Aceste vase sunt responsabile pentru colectarea și eliminarea toxinelor din țesuturi. Aproximativ patru litri de fluid curg prin sistemul limfatic zilnic în condiții normale. Sistemul limfatic joacă un rol important în sistemul imunitar al omului.

Presoterapia nu are contraindicații, este o procedură relaxantă și complet non-invazivă.

Presoterapia folosește tehnologie avansată pentru a asigura un drenaj limfatic corect și are multiple aplicații:

 • Combate celulita
 • Remodelare corporală
 • Detoxifică organismul
 • Îmbunătățește circulația
 • Slăbire în centimetri

Presoterapia este un tratament exclusiv pentru detoxifiere, care prin eficiența drenajului limfatic, ajută la eliminarea toxinelor naturale ale corpului. În timpul tratamentului de detoxifiere, țesutul este revitalizat și oxigenat, lucru care ajută la subțierea și redefinirea picioarelor, abdomenului și brațelor iar pielea devine mult mai fermă.

Masajul limfatic activează circulația limfei de-a lungul vaselor limfatice. Aceste vase sunt responsabile pentru colectarea și eliminarea toxinelor din țesuturi. Aproximativ patru litri de fluid curg prin sistemul limfatic zilnic în condiții normale. Sistemul limfatic joacă un rol important în sistemul imunitar al omului.

DE CE SĂ ALEGI BEAUTY CODE?

Specialiștii noștri în înfrumusețare te vor face să te simți la noi mereu relaxat/ă și în siguranță. Orice întrebări ai, vor primi răspunsuri clare și punctuale, pentru ca tu să știi exact ce proceduri urmează să ți se aplice, care sunt rezultatele la care trebuie să te aștepți etc. De asemenea, pe lângă numeroasele proceduri de înfrumusețare și întreținere corporală pe care le poți face la noi, te surprindem mereu cu oferte și pachete promoționale de nerefuzat.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta la:

  Recomandă prietenilor

  Lasă un răspuns