fbpx
Telefon E-mail Personalizat

E timpul să spui pa-pa imperfecțiunilor tenului. Descoperă boosterele Intraceuticals, la preț promoțional

Intraceuticals este unul dintre cele iubite și eficiente tratamente faciale anti-aging,  datorită sistemului de depunere hialuronică în 3 pași, care previne îmbătrânirea tenului, îl hidratează în profunzime și rezolvă cele mai nedorite probleme ale tenului: riduri, cearcăne, lipsă de fermitate etc. Și, cum noi nu ne lăudăm fără să vă facem și o surpriză, în perioada 29 iunie-05 iulie, am pregătit o ofertă la gama de boostere Intraceuticals, care conțin ingrediente active puternice și tratează specific cele mai comune probleme ale tenului.

Orice dintre cele 4 boostere va fi disponibil la un preț promo fix de 320 lei.

Rezolvă orice problemă a tenului cu boosterele Intraceuticals

Suntem siguri că vei iubi efectele acestor micuțe minuni Intraceuticals, capabile să rezolve cele mai mari probleme de la nivelul tenului. Iată, pe scurt, ce face fiecare booster:

Intraceuticals Antioxidant conține antioxidanți naturali foarte puternici, care calmează și revitalizează pielea iritată. Este extrem de eficient împotriva cearcănelor și a edemelor. Detoxifică pielea, oferindu-i luminozitate și un aspect uniform.

Intraceuticals Collagen este ideal în cazul pielii care și-a pierdut din elasticitate și tonus. Datorită acestui „cocktail” de peptide de colagen, tenul tău va fi vizibil mai ferm, liniile fine și ridurile vor fi reduse. Pielea este întinerită și hidratată în profunzime, iar tu te vei bucura de efectul de lifting, de o textură a pielii îmbunătățită, cu un țesut puternic și sănătos.

Intraceuticals Vitamin A este o minune pe timpul verii și nu numai. Este ideal pentru a trata arsurile solare și ridurile profunde, pentru a curăța și a închide porii, oferind un aspect uniform și luminos al tenului. Tu te vei bucura de o piele catifelată, netedă și tonică.

Intraceuticals Vitamin C+3 conține 3 forme combinate de vitamina C, care întăresc și protejează pielea. Este ideal pentru tenul cu semne premature de îmbătrânire, afectat de soare și cu o textură neregulată. Astfel, acest booster anihilează radicalii liberi, oferă fotoprotecție, tratează hiperpigmentația, ajută la sintetizarea colagenului din piele, totul pentru ca tu să ai o pielei din nou fermă, sănătoasă și luminoasă.

Cum păstrez efectul boosterelor pe termen lung?

Cu siguranță citind minunile pe care boosterele Intraceuticals le pot face, știți deja pe care îl veți alege. Noi vă așteptăm la Beauty Code ca să începem tratamentul numaidecât.

Mai mult decât atât, aceste produse sunt disponibile și sub formă de cremă pentru rutina de îngrijire de acasă, în completarea tratamentului realizat la Beauty Code, pentru a menține efectul pe o durată lungă de timp.

BEAUTY CODE – LOCUL UNDE TE SIMȚI BINE ÎN PIELEA TA

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu boosterele Intraceuticals, alături de cei mai buni specialiști. Suntem siguri că te vei îndrăgosti de ele! Nu uita! Oferta valabilă în perioada 29 iunie-05 iulie 2020.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns