fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Află ce avantaje are epilarea definitivă a zonelor sensibile

Tot mai multe persoane, femei și bărbați deopotrivă, aleg epilarea definitivă a zonelor sensiblie, cu laser, întrucât aceasta oferă cele mai bune rezultate, este o metodă sigură și îți oferă satisfacția la care te aștepți.

La Beauty Code, folosim cel mai performant laser cu dioda pentru epilare definitivă – Primelase – care oferă rezultate spectaculoase chiar și vara. Mai multe despre laser și despre ce presupune procedura de îndepărtare a părului cu acesta puteți citi aici.

Epilarea zonelor sensibile, inghinală și axială, este un subiect care ridică multe semne de întrebare printre cei care își doresc o soluție permanentă și eficientă de îndepărtare a părului, însă se tem de durere și de posibilele efecte adverse.

Din capul locului vrem să accentuăm faptul că îndepărtarea părului cu laser este o procedură foarte sigură, care nu afectează pielea sau organele. Laserul acționează strict asupra rădăcinii firului de păr și atât.

De ce să alegi epilarea definitivă a zonelor sensibile?

Recomandăm cu încredere să apelezi la epilarea definitivă a zonelor sensibile, cu laserul Primelase, în cadrul centrului nostru de înfrumusețare. Vei vedea pe pielea ta o mulțime de avantaje pe care această soluție inovativă de epilare le aduce cu sine. Noi vom enumera doar câteva dintre ele.

Scapi definitiv de foliculită

Foliculita este o infecție localizată la nivelul rădăcinii de păr, care în mod normal nu este periculoasă, însă este inestetică și îți creează disconfort. Pe lângă aspectul urât pe care îl oferă pielii (puncte roșii/umflături mici asemănătoare coșurilor, fire crescute sub piele), foliculita îți dă și o senzație de prurit (mâncărime) care poate fi foarte deranjantă. Aceasta apare în special în zona inghinală și axială, unde foliculii de păr sunt mai denși, dar și pe picioare sau brațe. În cazuri mai grave, foliculita poate lăsa semne pe piele/cicatrici. Dar vestea bună este că epilarea definitivă cu laser este, probabil, singurul și cel mai eficient remediu împotriva foliculitei, întrucât laserul acționează direct asupra rădăcinii de păr, determinând ca în decurusul a câtorva ședințe aceasta să nu se mai formeze deloc.

Fără inestetisme și risc de a dezvolta alte infecții

Ceara, lama de ras sau epilatorul, ori crema depilatoare, pot lăsa urme nedorite pe pielea ta. Pe lângă faptul că pot fi foarte dureroase (ceara/epilatorul), metodele tradiționale de îndepărtare a firului de păr te pot lăsa zile întregi cu pielea înroșită și dureroasă la atingere sau cu cicatrici/tăieturi, în special în zonele sensibile unde pielea este mai subțire.

Uneori, insetetismele de la nivelul pielii pot fi prezente până la următoarea sesiune de epilare, ceea ce înseamnă că niciodată nu reușești să te bucuri cu adevărat de o piele catifelată și o stare deplină de confort.

Epilarea definitivă cu laserul Primelase este non-invazivă

Metoda de epilare definitivă cu laser este foarte sigură și nu poate cauza sau provoca afecțiuni grave, precum cancer sau infertilitate. Laserul nu penetrează atât de adânc în piele, încât să atingă organe. Este foarte sigură pentru a fi folosită în zona inghinală, pubiană, interfesieră sau axilă. Acțiunea sa este doar la nivelul pielii, la adâncimea la care se află foliculul de păr. Este chiar recomandată persoanele cu pielea sensibilă, întrucât e singura metoda care nu provoacă deteriorări la nivelul dermului.

De ce să alegi beauty code?

Specialiștii noștri în înfrumusețare te vor face să te simți la noi mereu relaxat/ă și în siguranță. Orice întrebări ai, vor primi răspunsuri clare și punctuale, pentru ca tu să știi exact ce proceduri urmează să ți se aplice, care sunt rezultatele la care trebuie să te aștepți etc. De asemenea, pe lângă numeroasele proceduri de înfrumusețare și întreținere corporală pe care le poți face la noi, te surprindem mereu cu oferte și pachete promoționale de nerefuzat.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi tratamente, oferte și sfaturi de îngrijire corporală, urmărește-ne și pe pagina noastră de facebook.

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns