fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Epilare definitivă în Iași cu laserul Primelase

Părul nedorit de pe corp ne dă bătăi de cap indiferent de sezon. Toate femeile își doresc picioare fine, fără fire crescute sub piele și fără riscul de a face foliculită. Așadar, dacă te-ai săturat de metodele clasice de epilare, dureroase sau cu efecte de scurtă durată, precum rasul sau crema depilatoare, optează pentru sesiuni de epilare definitivă în Iași, cu unul dintre cele mai performante lasere de pe piață – Primelase.

Epilare definitivă în Iași – avantaje și Dezavantaje

Centrul nostru de înfrumusețare vă oferă servicii de top pentru întreținere și îngrijire corporală, utilizând unele dintre cele mai performante aparate de pe piață. Pentru epilarea definitivă, folosim cel mai eficient sistem cu laser dioda – Primelase – produs de compania spaniolă Cocoon.  Acesta asigură rezultate excelente, chiar și vara.

AVANTAJELE TRATAMENTULUI

 • Se poate realiza vara. Chiar și pe pielea bronzată și nu impune restricții în ceea ce privește expunerea la soare înainte/după tratament.
 • Viteza. Aceasta este una dintre marile avantaje ale acestui sistem, din moment ce reușește să livreze impulsurile la o frecvență de 2HZ.
 • Timp redus de tratament. Sistemul de livrare al impulsurilor de energie se realizează în mod egal pe zona tratată, nefiind necesară suprapunerea impulsurilor, ceea ce determină sesiuni scurte ale sedinței.
 • Sistem de răcire controlat.
 • Cost eficient. Deși la început prețul ți se poate părea mai mare decât în cazul metodelor clasice de îndepărtare a părului, efectele de lungă durată ale tratamentului te vor ajuta să economisești mai mulți bani, dar și timp, de-a lungul vremii.
 • Scapi de părul crescut sub piele și de foliculită.
 • Mai eficient decât IPL. Spre deosebire de tehnologia IPL, laserul îndepărtează firele de păr chiar de la nivelul foliculului, ceea ce îl face potrivit și pentru persoanele cu pielea mai închisă la culoare sau bronzate. Rezultatele apar, de asemenea, mai repede decât în cazul IPL.

Dezavantajele tratamentului

 • Rezultatele sunt vizibile în timp. Durează câteva sesiuni, în funcție de zona corpului pe care se aplică tratamentul, pentru a vedea rezultate. Însă, o dată ce acestea apar, sunt de durată și îți vor oferi satisfacția pe care o aștepți.
 • Pregătire pre și post-tratament. Cu 7 zile înainte și cu 7 zile după aplicarea tratamentului cu laser, trebuie să eviți expunerea la soare.
 • Costuri mai ridicate la început. După cum spuneam, la început poate părea o metodă costisitoare, însă efectele de durată și timpul pe care nu îl mai pierzi cu metodele clasice de epilare te vor ajuta să economisești timp și bani.
 • Nu oricine poate beneficia de tratamentul cu laser pentru îndepărtarea părului. Persoanele cu părul alb/roșiatic nu vor avea rezultate la fel de bune precum persoanele cu pielea deschisă la culoare, dar cu firul de păr negru.

epilare definitivă iași

Cum te simți în timpul unei sesiuni de epilare definitivă în Iași?

În timpul tratamentului, este posibil să simți ușoare pișcături, ca urmare a acțiunii laserului asupra foliculului de păr. Această senzație este trecătoare.

După tratamentul cu laser dioda, pot apărea ușoare înroșiri ale pielii sau mici iritații locale, asemeni celor de după epilarea cu ceara, care vor persista 1-3 ore, dar pot ajunge până la 72h în cazul zonelor cu păr mai des sau în cazul pielii reactive.

Metoda de epilare definitivă cu laser este foarte sigură și nu poate cauza sau provoca afecțiuni grave, precum cancer sau infertilitate. Laserul nu penetrează atât de adânc în piele, încât să atingă organe. Acțiunea sa este doar la nivelul pielii, la adâncimea la care se află foliculul de păr.

Sfaturi după tratament:

– în cazul în care apar eriteme, se vor aplica comprese reci sau se poate pulveriza apă termală, repetat la interval de o oră, pe zona tratată. După epilarea feței, medicul dermatolog recomandă utilizarea unei creme cu factor de protecție. Sunt interzise, în ziua în care s-a efectuat tratamentul, dușurile fierbinți pe zona tratată sau saunele.

– după prima ședință, firele de păr din zona tratată vor crește ca de obicei, însă după un interval de 10-14 zile, aceste fire de păr, a căror rădăcină intră în regresie, vor cădea singure. Un masaj ușor cu o mănușă exfoliantă poate accelera acest proces. Pe măsura realizării mai multor ședințe de epilare definitivă, se va remarca un ritm mai lent de creștere al firelor de păr, care vor deveni mai subțiri.

Beauty Code este un centru de înfrumusetare și răsfăț din Iași, specializat în tratamente faciale și tratamente corporale pentru slăbit și remodelare. Ne propunem să îți oferim mai mult decât soluții medical-estetice pentru problemele tale, de aceea centrul nostru este și o evadare din cotidian într-un mediu intim și confortabil. La Beauty Code vrem să te bucuri de o atenție deosebită și o atmosferă familiară, care să îți ofere o experiență unică, la fel ca tine. Nu uita: ești frumoasă. În fiecare zi!

Pentru a fi la curent cu cele mai noi tratamente și sfaturi de îngrijire corporală, urmăriți-ne și pe pagina noastră de facebook.

Recomandă prietenilor

Un comentariu

Lasă un răspuns