fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Venus Viva, primul aparat din lume care reface pielea cu probleme severe, acum la Beauty Code

Avem vești foarte bune! Centrul nostru și-a îmbogățit oferta de tratamente corporale cu un nou aparat: Venus Viva – cel mai complet tratament de reconstrucție a pielii care combină două tehnologii inovatoare pentru simplificarea și eficientizarea procesului de remodelare facială sau corporală. Și pentru că vrem să vă bucurați de efectele lui miraculoase, vă așteptăm în perioada 9 – 23 martie cu o reducere de 20% la orice tratament facial&corporal.

Venus Viva tratează și cele mai severe probleme ale pielii, cu rezultate rapide.

Venus Viva tratează cu succes vergeturi și pete pigmentare, cicatrici, iregularități texturale, riduri profunde, discromie, rozacee. Conform Aesthetic Everything Awards 2019, este dispozitivul cu cele mai eficiente tratamente pentru probleme estetice și imperfecțiuni dificile ale pielii.

Sistemul inovator și ultraperformant, combină radiofrecvența nanofracționată cu tehnologia SmartScan pentru o rejuvenare avansată și e sigur pentru orice tip de piele.

De ce Venus Viva?

Venus Viva este o soluție non-chirurgicală, care îți oferă rezultate optime după 3-6 ședințe, în funcție de severitatea problemei și de fiecare persoană în parte. Efectele tratamentului sunt vizibile încă de la prima ședință.

Recuperarea este rapidă și se impune o pauză de până la 24 de ore în care să vă puteți relua rutina de îngrijire a tenului/machiere etc., doar în cazul tratamentului de regenerare a pielii.

Cum acționează?

Diminuarea ridurilor se realizează cu ajutorul aplicatorului DiamondPolar, care produce și distribuie căldura în mod egal la nivelul pielii. Astfel, sunt stimulate fibrele de elastină, care îți oferă un aspect mai ferm și vizibil întinerit al tenului.

Tratamentul de regenerare al pielii folosește un sistem de micro pini  care, prin incizii extrem de mici și care se vindecă într-un timp foarte scurt, livrează sigur și eficient energia  – Radiofrecventa Nanofracțională – la nivelul pielii.

Așadar, ești pregătită să încerci noua tehnologie Venus Viva?

Te așteptăm la Beauty Code, în perioada 09-23 martie, pentru a beneficia de 20% reducere la tratamentele faciale&corporale Venus Viva

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns