fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Noiembrie, luna ochilor expresivi. Vino la Beauty Code să descoperi surpriza lunii!

În luna noiembrie declarăm război ridurilor și cearcănelor 😊, cu o nouă superofertă marca Beauty Code. Prin serviciul nostru de cosmetică medicală, vă oferim 15% reducere la injectările cu acid hialuronic pentru tratarea cearcănelor și a ridurilor din jurul ochilor (ofertă valabilă toată luna).

ACIDUL HIALURONIC TRATEAZĂ CEARCĂNELE ȘI RIDURILE, REDÂNDU-ȚI STRĂLUCIREA OCHILOR

De ce să alegi tratamentul cu acid hialuronic?

Simplu. Pentru că funcționează. Acidul hialuronic este un carbohidrat produs în mod natural de țesutul uman, necesar pentru menținerea elasticității pielii și pe care corpul nostru îl sintetizează în cantități tot mai mici, pe măsură ce înaintăm în vârstă. Prima afectată este piele de pe față, care se subțiază și își pierde din fermitate și volumetrie.

Cearcănele cu adâncituri și volum pierdut, precum și ridurile de expresie pot fi foarte ușor tratate prin injectarea cu acid hialuronic special conceput pentru zona sensibilă și fragilă a ochilor, unde semnele de îmbătrânire și oboseală sunt cele mai vizibile.

Iată ce poți trata, specific, cu ajutorul injecțiilor cu acid hialuronic*

  • Cearcănele
  • Ridurile tip „laba gâștii”
  • Ridurile de expresie
  • Ridurile orizontale de pe frunte
  • Volumetria feței

*Tot cu ajutorul acidului hialuronic se pot trata și alte probleme precum: ridurile nazolabiale, „ridurile fumătorului” (cele din jurul gurii), ridurile din colțul gurii, buzele subțiri, pomeții căzuți, obrajii căzuți peste linia maxilarului, pielea ridată de pe mâini, cicatrici cauzate de acnee etc. Pentru fiecare zonă tratată, tratamentul injectabil cu acid hialuronic are anumite caracteristici specifice, astfel că fiecare astfel de filler diferă, în funcție de problema care necesită remediere.

Avantajele procedurii de injectare cu acid hialuronic

Procedura este una non-chirurgicală, și minim invazivă, însă doar un medic cu experiență și specializare o poate efectua corect, pentru a obține efectul dorit. La Beauty Code, noi colaborăm cu un medic de excepție, despre care v-am povestit mai multe aici.

Acidul hialuronic acționează ca un filler pentru riduri și reface volumul pierdut de la nivelul feței.

Datorită injecțiilor cu acid hialuronic, pielea este profund hidratată și hrănită, iar rezultatele sunt o privire expresivă și un chip luminos, cu aspect natural.

Intervenția nu presupune o perioadă de recuperare, astfel că îți poți relua activitățile imediat după încheierea procedurii.

Tratamentul cu acid hialuronic oferă rezultate imediat, iar procedura durează în jur de 15 minute (poate dura și mai mult, în funcție de zona tratată și de gravitatea problemei). Efectul său este unul de durată –și până la 1 an, în funcție de organismul și de stilul de viață (se recomandă tratament de întreținere o dată la 6-12 luni, în funcție de specificul fiecărei persoane și de zona tratată).

Acidul hialuronic este un compus natural al pielii, așadar procedura de injectare nu presupune decât refacerea acestor „rezerve”, pe care organismul nu le mai produce în aceeași cantitate, odată cu înaintarea în vârstă.

BEAUTY CODE – LOCUL UNDE EȘTI ȘI TE SIMȚI CEA MAI FRUMOASĂ

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu tratamentul cu acid hialuronic, împotriva ridurilor, alături de cei mai buni specialiști! Oferta este valabilă toată luna noiembrie.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns