fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Declarăm Februarie luna buzelor senzuale. Hai la noi să descoperi ce ofertă ți-am pregătit

Celebrăm luna dedicată iubirii cu o ofertă minunată, care va fi pe buzele tuturor 😊. Poate nu e cea mai reușită glumă, dar cu siguranță promoția cu care vă așteptăm la Beauty Code va fi pe placul vostru:

Vino în luna februarie la Beauty Code și beneficiezi de preț promoțional la tratamentul de mărire a buzelor cu acid hialuronic. Noul preț: 1200 890 lei!

Despre acidul hialuronic

Acidul hialuronic este o componentă care se găsește în mod natural în organismul nostru, în special la nivelul pielii, al ochilor și articulațiilor. Acest acid asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină şi, foarte important, reţine apa în ţesuturi (un gram de acid hialuronic poate reține până la 6 litri de apă).

Însă, odată cu vârsta, cantitatea de acid hialuronic din organism scade, ceea ce duce la apariția ridurilor, a pielii lăsate și uscate. Astfel, nu e de mirare că majoritatea produselor anti-aging conțin acest ingredient, considerat de mulți „fântâna tinereții”.

Injecțiile cu acid hialuronic se fac atât în scop medical, pentru tratarea anumitor probleme de sănătate de la nivelul articulațiilor, de exemplu, dar și în scop cosmetic, lucru despre care vom vorbi în cele ce urmează.

Mărirea buzelor cu acid hialuronic

Procedura este una non-chirurgicală, și minim invazivă, însă doar un medic cu experiență și specializare o poate efectua corect, pentru a obține efectul dorit. La Beauty Code, noi colaborăm cu un medic de excepție, despre care v-am povestit mai multe aici. Intervenția nu presupune o perioadă de recuperare, astfel că îți poți relua activitățile imediat după încheierea procedurii.

Fiind un compus care se regăsește în mod natural în organismul uman, injecțiile cu acid hialuronic sunt foarte bine tolerate. Rezultatul: buze pline, senzuale, cu aspect natural.

Tratamentul cu acid hialuronic oferă rezultate imediat, iar procedura poate dura până la o oră, în funcție de specificul fiecărei persoane. Efectul său este unul de durată – de până la 1 an, în funcție de organismul și de stilul de viață (se recomandă tratament de întreținere o dată la 6-12 luni, în funcție de specificul fiecărei persoane și de zona tratată).

Avantajul cel mai mare al acestui tratament este că, pe măsură ce îl aplicați, efectele lui devin din ce în ce mai stabile în timp.

Ce trebuie să faci înainte de și după aplicarea tratamentului cu acid hialuronic?

Înainte de tratament:

 • acordă o atenție deosebită hidratării corespunzătoare a organismului;
 • nu folosi, cu 10 zile înainte, antiinflamatoare/aspirină sau medicamente anticoagulante, ori antibiotice;
 • nu consuma cafea/alcool cu 24 h înainte.

După injectare:

 • nu folosi creme sau produse de make-up cel puțin 12 ore după injectare;
 • evită, timp de o săptămână de la aplicarea tratamentului, intervențiile stomatologice sau care pot pune presiune pe zona tratată;
 • încearcă să nu te expui la temperaturi extreme în primele zile de la tratament, să eviți băile fierbinți/saunele.

Contraindicații: femeile însărcinate sau care alăptează; persoane cu alergii la compușii tratamentului; persoane cu boli autoimune sau care afectează sistemul imunitar (diabet, lupus, scleroză ș.a.) etc.

Când îți faci programarea, discută cu specialistul, care va ști să îți ofere toate informațiile necesare din acest punct de vedere.

La ce se mai pot folosi fillerele cu acid hialuronic?

Iată ce poți trata, specific, cu ajutorul injecțiilor cu acid hialuronic*

 • Cearcănele
 • Ridurile tip „laba gâștii”
 • Ridurile de expresie
 • Ridurile orizontale de pe frunte
 • Volumetria feței

*Tot cu ajutorul acidului hialuronic se pot trata și alte probleme precum: ridurile nazolabiale, „ridurile fumătorului” (cele din jurul gurii), ridurile din colțul gurii, buzele subțiri, pomeții căzuți, obrajii căzuți peste linia maxilarului, pielea ridată de pe mâini, cicatrici cauzate de acnee etc. Pentru fiecare zonă tratată, tratamentul injectabil cu acid hialuronic are anumite caracteristici specifice, astfel că fiecare astfel de filler diferă, în funcție de problema care necesită remediere.

BEAUTY CODE – LOCUL UNDE EȘTI ȘI TE SIMȚI CEA MAI FRUMOASĂ

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu tratamentul cu acid hialuronic, pentru mărirea buzelor, alături de cei mai buni specialiști! Oferta este valabilă toată luna februarie.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns