fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Ten vizibil întinerit. Știi care e secretul? Venus Legacy. Descoperă oferta din iulie

Știai că poți avea un ten mai tânăr și mai luminos fără bisturiu, fără durere, fără frică? Descoperă  tratamentul Venus Legacy, care se bazează pe tehnologia inovatoare a radiofrecvenței multipolare. 100% sigură, non-invaziv și testat în studii clinice care i-au demonstrat eficiența. Acum e momentul să încerci acest tratament minunat, pentru că:

În perioada 01 – 15 iulie ai 20% reducere la lifting facial/tratament de rejuvenare facială Venus Legacy.

E timpul să te bucuri cu adevărat de frumusețea ta

Din capul locul trebuie să știi: ești frumoasă, cu sau fără tratamente. Însă știm și noi cum e: indiferent câtă grijă ai de pielea ta, nu poți împiedica trecerea timpului și efectele pe care le are în special asupra tenului – acesta devine mai tern și mai lipsit de viață.

O dată cu vârsta, corpul tău produce mai puțin colagen și mai puțină elastină (două proteine care ajută la menținerea sănătății organismului și îndeosebi a pielii), lucru vizibil mai ales asupra tenului, unde pielea e mai delicată.

Între 25 și 50 de ani, pielea se îngroașă și își pierde strălucirea, iar în jurul vârstei de 50 de ani, își pierde fermitatea și ridurile se pronunță.

Nu ar fi păcat să nu faci ceva pentru a-ți menține tinerețea și fermitatea tenului, dacă acest lucru este posibil?

Vestea bună este că acum ai la îndemână aparate ca Venus Legacy, cu ajutorul căruia poți încetini considerabil acțiunea timpului.

Studiile clinice au demonstrat faptul că procedura de rejuvenare facială Venus Legacy tonifiază pielea, redându-i elasticitatea cu până la 80% și poate să reducă numărul de linii fine ale pielii cu 90% după un tratament de 6 – 10 ședințe.

Tratamentul este confortabil, nu necesită timp de recuperare și este adecvat pentru toate tipurile de piele, iar tehnologia este aprobată de FDA și Health Canada.

Venus Legacy este cel mai bun răspuns la probleme complexe ale pielii, cum ar fi: ridurile și liniile fine sau pungile de sub ochi.

Fără durere sau perioade lungi de recuperare și fără disconfort – cei care au încercat terapia Venus Legacy au comparat-o cu un masaj spa cu pietre fierbinți.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

 

 

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns