fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Tratament facial în Iași cu Hydrafacial

Dacă îți dorești un tratament facial în Iași care să aibă rezultate spectaculoase și care să-ți ofere îngrijirea pe care o meriți, atunci trebuie să știi că noi, la Beauty Code, lucrăm doar cu cei mai buni profesioniști și cu cele mai performante aparate de pe piață.

Tratamentul facial nu este doar un moft, ci o necesitate pentru persoanele moderne și active ale zilelor noastre. Într-un mediu din ce în ce mai poluat și mai stresant, efectele se văd prima oară pe piele și, îndeosebi, pe față.

Apariția inestetismelor, precum porii măriți, punctele negre, ridurile și a pigmentației diferite, ne poate da o stare de disconfort cu privire la propria persoană. Atât timp cât există specialiști bine pregăți și aparatură revoluționară care ne pot scăpa de astfel de probleme, simplu, eficient și la prețuri corecte, ar fi păcat să nu apelăm la un tratament facial specializat.

Tratament facial în Iași cu Hydrafacial – aparatul care face diferența

Aparatul Hydrafacial este singurul echipament de hidrodermoabraziune care combină procedurile de curățare, exfoliere, extracție și hidratare.  Tratamentul este non-invaziv și a fost conceput pentru a înlocui tratamentele tradiționale din saloanele de cosmetică. Vă oferă o nouă experiență în ceea ce privește curățarea tenului. 

Hydrafacial se adresează tuturor tipurilor de piele: menține sănătos tenul normal, calmează și tratează tenul acneic, întinerește tenul afectat de vârstă și reduce ridurile fine.

Unul dintre avantajele acestui tratament este că nu necesită timp de recuperare post-tratament. Durata procedurii este de aproximativ 60 de minute, așadar poți veni pentru a beneficia de efectele miraculoase ale Hydrafacial chiar și în pauza ta de prânz.

ETAPELE UNUI TRATAMENT DE HIDRODERMOABRAZIUNE CU HYDRAFACIAL

Pasul 1. Curățare și exfoliere: celulele moarte și impuritățile sunt eliminate de la suprafața pielii.
Pasul 2. Peeling: acizii speciali curăță porii fără a irita sau leza tegumentul.
Pasul 3. Extracția: aplicatorul special acționează cu tehnologia vortex și realizează extracții asupra porilor, eliminând impuritățile de la nivelul pielii.
Pasul 4. Hidratarea: o combinație de substanțe hidratante este introdusă în piele pentru hrănirea și protejarea tenului.
Pasul 5. Protecție: utilizarea produselor Hydrafacial Daily Essentials care ajută la menținerea rezultatelor pe o perioadă îndelungată și protejează pielea.

În timpul procedurii, se folosesc aplicatori speciali, dedicați fiecărei etape în parte și unici pentru fiecare dintre pacienți, astfel încât aceștia au certitudinea unui tratament  în condiții de maximă igienă.

Iată câteva dintre beneficiile unui tratament facial în Iași, la Beauty Code:

 • Elimină punctele negre
 • Calmează și reduce acneea
 • Reduce porii dilatați
 • Diminuează ridurile fine
 • Reduce hiperpigmentățiile
 • Conferă tenului strălucire și prospețime

Sfaturi generale pentru îngrijirea tenului:

 1. Demachierea este cel mai important pas pentru un ten mereu curat. Chiar dacă ai folosit sau nu produse de make-up, este indicat să te demachiezi atât dimineața, cât și seara.
 2. Hidratarea. După curățarea temeinică a tenului, aplică o cremă hidratantă, concepută special pentru tipul tău de ten. Ideal ar fi să utilizezi două creme – de zi și de noapte – iar cea de zi să aibă factor de protecție. De asemenea, nu uita să consumi suficientă apă, pentru că la fel de importantă este și hidratarea corpului din interior.
 3. O dată pe săptămână folosește un exfoliant pentru ten, pentru a elimina celulele moarte, și aplică o mască hidratantă.
 4. Pentru ochi, utilizează produse destinate exclusiv îngrijirii acestora, întrucât pielea din acea zonă este mai sensibilă.
 5. Nu neglija buzele – aplică un scrub ușor pentru a le exfolia și netezi și apoi hidratează-le cu un produs special pentru buze.

Despre noi

Beauty Code este un centru de înfrumusetare și răsfăț din Iași, specializat în tratamente faciale și tratamente corporale pentru slăbit și remodelare. Ne propunem să îți oferim mai mult decât soluții medical-estetice pentru problemele tale, de aceea centrul nostru este și o evadare din cotidian într-un mediu intim și confortabil. La Beauty Code vrem să te bucuri de o atenție deosebită și o atmosferă familiară, care să îți ofere o experiență unică, la fel ca tine. Nu uita: ești frumoasă. În fiecare zi!

Pentru a fi la curent cu cele mai noi tratamente și sfaturi de îngrijire corporală, urmăriți-ne și pe pagina noastră de facebook.

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns