fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Alege tratamentele corporale VelaShape III – terapia nr.1 în lume, care reduce celulita și remodelează silueta

Continuăm să te surprindem cu promoții imbatabile, la cele mai bune tratamente pentru îngrijirea corpului. Astfel, în perioada  22.06 – 05.07, te așteptăm la Beauty Code ca să te bucuri de cea mai bună ofertă a verii:

50% reducere la tratamentele corporale VelaShape III, terapia nr. 1 în lume care reduce celulita și remodelează silueta.

Beneficiile oferite  VelaShape III, cel mai puternic aparat de pe piață

Știm că un corp fără cusur este greu de obținut doar prin metodele clasice. Stresul cotidian, moștenirea genetică, sarcina și mulți alți factori îți îngreunează eforturile. De aceea noi îți recomandăm să încerci tratamentele VelaShape III, care și-au dovedit eficiența, devenind un aparat-etalon la nivel internațional, cu peste 5 milioane de clienți mulțumiți în întreaga lume. Numără-te și tu printre ei!

Iată cum te ajută TRATAMENTUL ANTICELULITIC VelaShape III

Scapi de celulită, elimini localizat straturile de grăsime, redai fermitatea pielii. Terapia acționează printr-un mix de 4 tehnologii puternice, fiecare cu un rol precis: radiofrecvența, infraroșu, vacuum pulsat, role mecanice, fiecare având un rol precis în procesul de:

  • tonifiere intensă
  • reducerea celulitei
  • îmbunătățirea texturii și a tonusului pielii
  • reducerea laxității
  • tratarea spasmelor
  • întărirea mușchilor
  • corecția micilor asimetrii de după sarcină și liposucții
  • reducerea în cm a zonei tratate

Se pot trata celulita și pielea lăsată din următoarele zone ale corpului: abdomen, coapse față/spate, zona fesieră, gambe, brațe, bărbie dublă, cu rezultate imediate.

Siguranța și eficiența unui tratament anticelulitic cu VelaShape III au fost demonstrate în urma a peste 40 de studii ample, care au arătat că pacienții nu doar că au slăbit vizibil, în centimetri, în urma tratamentului, ci că au obținut și o îmbunătățire majoră a aspectului pielii, încă de la prima ședință.

BEAUTY CODE – LOCUL UNDE TE SIMȚI BINE ÎN PIELEA TA

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu terapia VelaShape III, alături de cei mai buni specialiști. Suntem siguri că te vei îndrăgosti de ea! Nu uita! Oferta valabilă în perioada 22 iunie-05 iulie 2020.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns