fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Noua gamă RETOUCH by Intraceuticals

La sfârșitul lunii iulie, am lansat la Beauty Code noua gamă Retouch by Intraceuticals, prilej cu care am testat 5 serumuri noi cu formule special concepute pentru îngrijirea completă și perfectă a tenului. Printre ele, desigur, și un ser antirid.

Intraceuticals este un tratament anti aging, poate cel mai performant de pe piață, bazat pe oxigen hiperbaric, fiind singura modalitate non-invazivă prin care se poate introduce acidul hialuronic în derm. Tratamentul de rejuvenarea și hidratare intens se bucură de o mare popularitate printre minunații clienți ai salonului Beauty Code Iași, întrucât le oferă rezultatele sperate.

Așadar, lansarea noii game Retouch by Intraceuticals a fost un moment foarte așteptat de clientele care au beneficiat, în ziua evenimentului, de reduceri substanțiale la noile tratamente.

Recapătă-ți luminozitatea și tinerețea tenului cu Retouch by Intraceuticals. Ser antirid

După cum spuneam, au fost lansate 5 noi serumuri cu o formulă nouă de îngrijire a pielii delicate a tenului. Iată, pe scurt, care sunt cele 5 serumuri revoluționare de la Retouch:

1. Serum luxuriant Retouch Highlight redă strălucirea și luminozitatea pielii, îi îmbunătățește aspectul și textura, în timp ce o calmează. După folosire, îți vei simți tenul mai catifelat, mai luminos și mai suplu.

2. Serum Retouch Lift îți reîncarcă tenul cu energie, oferind în același timp un aspect mai sculptat al feței și un contur mai definit gâtului și zonei maxilarului.

3. Serum Retouch Eyes  este remediul ideal pentru revitalizarea ochilor obosiți. Oferă îngrijirea delicată de care pielea sensibilă din jurul ochilor are nevoie și diminuează liniile fine din jurul lor.

4.   Serum Retouch Lines este arma ta secretă împotriva ridurilor. Peptidele pe care acesta le conține stimulează producția de colagen, astfel încât ridurile fine sunt netezite, iar pielea capătă un aspect catifelat, vizibil întinerit.

5. Serum Retouch Hyaluronic Base este un mix hrănitor cu acid hialuronic care hidratează pielea în profunzime și o transformă, pentru un look natural, impecabil.

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu noile și surprinzătoarele serumuri din gama Retouch by Interceuticals. Suntem siguri că te vei îndrăgosti de ele.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi tratamente, oferte și sfaturi de îngrijire corporală, urmărește-ne și pe pagina noastră de facebook.

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns