fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Septembrie fără riduri. Află cum poți scăpa eficient de riduri. Descoperă oferta Beauty Code

Ridurile ne dau tuturor bătăi de cap. Nu putem să le împiedicăm apariția, dar le putem face dispariția 🙂 simplu și fără eforturi prea mari. Cu tehnica potrivită, desigur. Așadar, dacă ridurile îți dau bătăi de cap, mai ales după ce toată vara te-ai răsfățat la soare, e timpul să profiți de oferta noastră:

În perioada 13 – 24 septembrie îți oferim 15% reducere la procedurile de corecție și estompare a ridurilor cu toxină botulinică.

Ce factori cauzează apariția ridurilor?

Unul dintre factorii care cauzează apariția ridurilor este soarele. Poate ai observat că după o vară de stat la soare, tenul tău pare mai îmbătrânit, au apărut unele riduri fine și s-au accentuat cele de expresie.

Din acest motiv, la începutul toamnei e o idee bună să apelezi la proceduri minim invazive de rejuvenare facială.

Desigur, în afară de expunerea la soare, procesul de îmbătrânire biologică, asupra căruia nu avem niciun control, ne afectează calitatea pielii și a tenului, îndeosebi.

Dacă la 20 de ani nu ai stresul ridurilor, începând cu vârsta de 30 de ani tenul începe să se deshidrateze și să apară primele linii fine.

Între 40-50 de ani pielea începe să își piardă tonusul și să se subțieze fibrele de colagen și elastină, iar de la vârsta de 60 de ani, începi să îți pierzi contururile.

Pentru că oricât ne-am chinui, nu putem împiedica procesele naturale ale organismului. În schimb, putem ameliora aceste probleme cu ajutorul injecțiilor cu botox.

Terapia cu toxină botulinică sau „tratamentul din pauza de cafea”, cum e numită în Statele Unite, este neinvazivă, rapidă și eficientă.

Tipuri de riduri

Ridurile de expresie. Sunt temporare, însă pot deveni permanente în timp, și apar ca urmare a expresiilor faciale repetate. Pentru a le ameliora, evită expunerea la soare fără protecție, folosește creme dedicate pielii tale și vârstei, poartă ochelari de soare pentru a evita să îți mijești ochii mereu etc.

Ridurile elastice, care apar la nivelul obrajilor, a buzelor sau pe gât. Acestea sunt cauzate de unele obiceiuri mai puțin sănătoase, cum ar fi fumatul (ridurile fumătorului, deasupra buzelor), de poluare sau de radiațiile UV.

Ridurile gravitaționale. Acestea apar ca urmare a îmbătrânirii și sunt cauzate de scăderea nivelului de colagen și elastină existent la nivelul pielii.

Cum previi și tratezi ridurile?

Pentru tratarea ridurilor, cele mai eficiente metode sunt, așa cum îți spuneam, procedurile minim invazive, precum injectările cu toxină botulinică (botox).

Desigur, renunțarea la obiceiuri nocive, folosirea cremelor cu factor de protecție și a produselor de calitate, dedicate tipului tău de piele, te pot ajuta să previi agravarea ridurilor. Din păcate, nu le vor împiedica apariția cu totul. Și genetica joacă un rol important, dar  modul în care ai grijă de tine contează cel mai mult.

Și pentru că meriți să te simți minunat cu tine însăți, iată ce avantaje îți oferă botoxul

Tratamentul cu toxină botulinică, una dintre cele mai sigure proceduri estetice, este realizat de dr. Bogdan Iosip, medic specialist chirurgie plastică și estetică.

Tratamentul este atât de eficient în corecția și estomparea ridurilor, încât a fost clasificată imediat după liftingul chirurgical în ceea ce privește beneficiile:

  • previne apariția ridurilor noi;
  • disconfort minim, durează 15-20 minute și nu necesită timp de recuperare;
  • efectul de rejuvenare facială durează până la 4-6 luni;
  • rezultatele sunt vizibile rapid.

Avantajul acestei tehnici este că, deși rezultatele la nivelul ridurilor sunt foarte vizibile, tratamentul nu schimbă radical expresivitatea feței și păstrează aspectul natural.

CE ESTE BOTOXUL?

Botoxul este o proteină purificată care limitează sau normalizează contracția anumitor grupe faciale musculare, iar odată cu instalarea relaxării musculaturii, fața capătă un aspect luminos și întinerit. Pe lângă efectul estetic superior, terapia are și un efect reparator al straturilor pielii. Foarte mulți pacienți apelează la această metodă pentru a obține o expresie mai armonioasă, destinsă și mai proaspătă. Tratamentul de rejuvenare cu toxină botulinică este folosit de peste 20 de ani.

BEAUTY CODE – LOCUL UNDE EȘTI ȘI TE SIMȚI CEA MAI FRUMOASĂ

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu terapia cu toxină botulinică, alături de cei mai buni specialiști. Suntem siguri că te vei îndrăgosti de acest tratament de rejuvenare facială. Nu uita! Oferta valabilă în perioada 13 – 24 septembrie 2021.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns