fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Remodelare corporală Iași, fără intervenții chirurgicale, fără durere

Visul oricărei femei este un corp fără cusur, așadar un tratament de remodelare corporală Iași poate fi cheia spre împlinirea de care ai nevoie. Sarcina, modificările de greutate, stresul de zi cu zi, toate și-au pus amprenta pe frumosul tău corp și acum îl simți lipsit de vitalitate. Ai impresia că nu mai reușești să îți revii la forma de odinioară, iar acest lucru îți creează stres în plus și te face să te simți inconfortabil cu propria persoană.

Dar noi suntem Beauty Code și îți promitem soluții eficiente, pentru ca tu să te simți din nou minunată, așa cum și ești de fapt. Te-ai întrebat cum ar fi să ai din nou corpul mult dorit, fără durere, fără intervenții chirurgicale, ci doar cu ajutorul tehnologiei? În salonul nostru, te vei bucura de primirea călduroasă a specialiștilor noștri, dar și de tratamente inovatoare cu cele mai performante aparate de pe piață.

Remodelare corporală Iași cu Venus Legacy

Cu Venus Legacy, tratamentele de remodelare corporală sunt confortabile. Fără timp de recuperare, tratamentele sunt adecvate pentru toate tipurile de piele, pentru reducerea excesului de grăsime, tratamentul celulitei și a pielii lăsate, lipsite de tonus. Ai siguranța unui aparat de top, eficient, care a fost aprobat de organismele FDA și Health Canada.

remodelare corporală Iași

Aparatul se adresează și femeilor, și bărbaților deopotrivă. Fără bisturiu, fără durere și disconfort, tratamentul cu Venus Legacy este arma secretă pentru obținerea unui corp așa cum ți-l dorești.

Încă de la prima ședință vei observa o îmbunătățire a structurii pielii, accelerarea drenajului limfatic și micșorarea efectivă a mărimii celulelor adipoase. În timp, rezultatele se optimizează, iar forma corpului tău se conturează. Circumferința zonelor tratate se reduce, vergeturile, celulita și inestetismele se diminuează, iar circulatia sangvină se îmbunătățește considerabil. Vei vedea pe pielea ta, la propriu, cum aspectul corpului tău se îmbunătățește de la o zi la alta.

Venus Legacy funcționează prin combinarea radiofrecvenței polare cu câmpul electromagnetic și vacuumul pulsat, devenind astfel inamicul depozitelor de grăsime de sub piele, sporind, totodată, efectul de lipoliză.

Iată, concret, cum te ajută tratamentul de remodelare corporală Iași cu Venus Legacy:

  • descompune celulele adipoase și reduce circumferința zonelor tratate;
  • conturează, definește și tonifiază corpul;
  • diminuează gradat celulita și vergeturile;
  • îmbunătățește textura pielii și circulatia sangvină

Cât durează o ședință de remodelare corporală Iași?

Durata unei ședințe variază între 15 și 90 de minute, ceea ce înseamnă că te poți programa pentru tratament chiar și în timpul pauzei de la serviciu. Mulți dintre clienți au comparat ședințele cu venus Legacy cu un masaj SPA cu pietre fierbinți. Așadar, ai beneficii pe toate planurile.

Tehnologia non-chirurgicală Venus Legacy este alegerea ideală pentru mămicile care vor să revină repede la silueta dinainte de naștere și cei pentru care sportul și dieta nu au fost o soluție satisfăcătoare.

Desigur, trebuie să ai în vedere că rezultatele sunt variabile, de la o persoană la alta. Deși este o alternativă la sport și dietă, este recomandat un stil de viață cât mai corect, pentru ca efectele să fie vizibile mai repede.

DESPRE NOI

Beauty Code este un centru de înfrumusetare și răsfăț din Iași, specializat în tratamente faciale și tratamente corporale pentru slăbit și remodelare. Ne propunem să îți oferim mai mult decât soluții medical-estetice pentru problemele tale, de aceea centrul nostru este și o evadare din cotidian într-un mediu intim și confortabil. La Beauty Code vrem să te bucuri de o atenție deosebită și o atmosferă familiară, care să îți ofere o experiență unică, la fel ca tine. Nu uita: ești frumoasă. În fiecare zi!

Pentru a fi la curent cu cele mai noi tratamente și sfaturi de îngrijire corporală, urmăriți-ne și pe pagina noastră de facebook.

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns