fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Tratează orice problemă a tenului cu ajutorul peelingului

Îți simți tenul încărcat, ți se pare că soarele din vară și-a pus amprenta pe frumosul tău chip? Nu reușești să scapi de pete sau de ridurile de expresie, ori de problemele cu acneea? Atunci e timpul să acționezi. Sărbătorim începutul lunii octombrie cu oferte dedicate îngrijirii complete a tenului.

În perioada 07.10-20.10 te așteptăm la Beauty Code, pentru a beneficia de 25% reducere la orice tratament peeling.

De ce să alegi un tratament peeling?

Peelingul este o procedură non-chirurgicală, care ajută pielea cu un aspect mat, lipsit de strălucire, să redevină fermă și luminoasă. Peelingul  este recomandat atât în cazul pielii afectate de soare, cât și în cazul pielii ridate, îmbătrânite. Nu este dureros, iar acizii folosiți în procedură ajută pielea să scape de celulele moarte, redându-i vitalitatea. Totul fără a leza sau irita tegumentul.

Cele mai importante beneficii ale unui tratament peeling:

 • Tratament rapid
 • Rezultate de la prima ședință
 • Tratează acneea și calmează inflamațiile
 • Reduce petele
 • Conferă pielii luminozitate și suplețe
 • Reduce porii dilatați
 • Elimină punctele negre

În cazul tenului acneic, se recomandă 3-5 ședințe, efectuate o dată pe săptămână. Acest protocol se poate repeta de două ori pe an.

În concluzie, peelingul rezolvă problema ridurilor de expresie (cele de sub ochi, cele de tip „laba gâștii”, de lângă gură), dar și imperfecțiunile lăsate de acnee, ori de expunerea excesivă la soare. De asemenea, diminuează pistruii și petele de la nivelul feței.

DE CE SĂ ALEGI BEAUTY CODE PENTRU un tratament PEELING?

Specialiștii noștri în înfrumusețare te vor face să te simți la noi mereu relaxat/ă și în siguranță. Orice întrebări ai, vor primi răspunsuri clare și punctuale, pentru ca tu să știi exact ce proceduri urmează să ți se aplice, care sunt rezultatele la care trebuie să te aștepți etc. De asemenea, pe lângă numeroasele proceduri de înfrumusețare și întreținere corporală pe care le poți face la noi, te surprindem mereu cu oferte și pachete promoționale de nerefuzat. Iar luna aceasta ai 25% reducere la orice tramant peeling ales!

La Beauty Code vrem să te bucuri de o atenție deosebită și o atmosferă familiară, care să îți ofere o experiență unică, la fel ca tine. Nu uita: ești frumoasă. În fiecare zi!

Pentru a fi la curent cu cele mai noi tratamente, oferte și sfaturi de îngrijire corporală, urmărește-ne și pe pagina noastră de facebook.

T: 0770 689 887

E: office@beautycode.ro

  Recomandă prietenilor

  Lasă un răspuns