fbpx
Telefon E-mail Personalizat

20% reducere la oricare tratament facial. Pentru orice problemă a tenului, noi avem soluția

Începem luna mai cu o ofertă dedicată frumuseții tale. Te așteptăm, în perioada 05 – 17 mai, la Beauty Code ca să beneficiezi de:

20% reducere la oricare tratament facial.

Indiferent de problema tenului tău, noi o putem rezolva

Indiferent de problema tenului tău, la Beauty Code avem toate soluțiile pentru frumusețea ta și ai de unde alege o opțiune de tratament potrivită pentru nevoile tale, fie că e vorba de curățare, exfoliere, hidratare ori rejuvenare, fie terapii pentru diferite tipuri de acnee, proceduri personalizate în caz de îmbătrânire cutanată sau inestetisme faciale.

Iată doar câteva dintre tratamentele care vor beneficia de 20% reducere

Venus Legacy – tratamentul este cel mai bun răspuns la probleme complexe ale pielii, cum ar fi ridurile și liniile fine sau pungile de sub ochi. Fără durere sau perioade lungi de recuperare și fără discomfort. Procedura de rejuvenare facială Venus Legacy tonifiază pielea, redându-i elasticitatea cu până la 80% și poate să reducă numărul de linii fine ale pielii cu 90% după un tratament de 6 – 10 ședințe.

Venus Viva – o experiență pe care trebuie să o încerci. Cu ajutorul sistemului inovator de microneedling, tratamentul Venus Viva rezolvă unele dintre cele mai mari probleme ale pielii:

  • reduce cicatricile post acneice;
  • ameliorează petele roșii sau maronii;
  • calmează cuperoza;
  • tratează hiperpigmentarea, inclusiv de la soare și pistruii;
  • excelent tratament antiaging;
  • revitalizează pielea, o face mai elastică și fermă.

Avantajul Venus VIVA este cea mai puternică radiofrecvență fracționată de pe piață combinată cu tehnologia SmartScan unică, cu care poți obține rezultate mai repede, fără timp de recuperare.

PRX T33 este o terapie de biorevitalizare cutanată, care folosește proprietățile acidului tricloracetic în concentrație mare (TCA 33%), în combinație cu acidul kojic și peroxidul de hidrogen. Beneficii – PRX T33 țintește direct probleme ale pielii, cum ar fi:

  • cicatricile acneice sau atrofice;
  • vergeturi de diverse profunzimi;
  • melasma și hiperkeratoza tenului;
  • pierderea fermității de pe față și decolteu.

Intraceuticals. Este un tratament antiaging de rejuvenare și hidratare intensă, bazat pe oxigen hiperbaric, fiind singura metodă non-invazivă de a introduce acid hialuronic în derm. Pe lângă transformările extraordinare pe care le aduce texturii și aspectului tenului, Intraceuticals este, întâi de toate, o experiență unică! Supranumit „tratamentul Madonnei”, aceasta procedură a ajuns să stea în spatele aparițiilor strălucitoare ale multor vedete internaționale, a modelelor de pe catwalk, dar și a doamnelor sau domnilor preocupați să aibă un ten lipsit de riduri, ferm și luminous.

Hydrafacial. Aparatul Hydrafacial este singurul echipament de hidrodermoabraziune care combină procedurile de curățare, exfoliere, extracție și hidratare. Se adresează tuturor tipurilor de piele: menține sănătos tenul normal, calmează și tratează tenul acneic, întinerește tenul afectat de vârstă și reduce ridurile fine.

Dacă nu știi care tratament ți se potrivește cel mai bine, consultanții noștri te vor putea ajuta cu sfaturi și îți vor recomanda procedura/procedurile potrivite nevoilor tale.

BEAUTY CODE – LOCUL UNDE EȘTI ȘI TE SIMȚI CEA MAI FRUMOASĂ

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu tratamentele faciale, alături de cei mai buni specialiști. Suntem siguri că te vei îndrăgosti de acestea. Nu uita! Oferta valabilă în perioada 05 – 17 mai.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns