fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Tenul tău merită cea mai bună îngrijire. Noi îți oferim 15% reducere la orice tratament facial

Ți-a fost dor de zilele de răsfăț de la noi, nu-i așa? Crede-ne că și nouă ne-a fost dor să ne răsfățăm clientele, așa cum știm noi mai bine. Ca să celebrăm revederea, am pregătit în luna mai surprize marca Beauty Code: în perioada 25 mai – 15 iunie îți oferim 15% reducere la orice tratament facial din oferta noastră. De asemenea, mai avem pregătită o altă  superofertă: 30% reducere la orice tratament corporal, în aceeași perioadă, despre care poți afla mai multe aici.

La Beauty Code ai parte de cele mai bune tratamente facial, pentru un chip luminos, tânăr și mereu zâmbitor. Hydrafacial este unul dintre cele mai eficiente, ideal pentru toate tipurile de ten.

tratamentul Hydrafacial

Tratament facial hidrodermoabraziune Hydrafacial este unul dintre preferatele noastre și îl recomandăm cu căldură tuturor persoanelor. Aparatul Hydrafacial reprezintă o inovație în domeniul medical-estetic, fiind singurul echipament de hidrodermoabraziune care combină procedurile de curățare, exfoliere, extracție și hidratare. Delicat și gentil cu pielea, acest tratament non-invaziv se adresează tuturor tipurilor de piele: menține sanatos tenul normal, calmează și tratează tenul acneic, întinerește tenul afectat de vârstă și reduce ridurile fine. Este ideal și pentru femei, dar și pentru bărbați și este foarte bine tolerat. Trebuie să îl încercați!

Alte tratamente faciale disponibile la Beauty Code

Tratament anti-aging cu acid hialuronic Intraceuticals. Intraceuticals a revoluționat domeniul tratamentelor anti-aging, reprezentând o barieră împotriva îmbătrânirii tenului. Este un tratament anti aging de rejuvenare și hidratare intensă, bazat pe oxigen hiperbaric, fiind singura metodă non-invazivă de a introduce acid hialuronic în derm. Pe lângă transformările extraordinare pe care le aduce texturii și aspectului tenului,

Tratament Peeling chimic. Este o procedură cosmetica non-chirurgicală folosită pentru a îndepărta stratul superior al pielii, cu multiple avantaje asupra sănătății tenului: tratament rapid, rezultate de la prima ședință, tratează acneea și calmează inflamațiile, reduce petele, conferă luminozitate și suplețe pielii.

Venus Viva tratează cu succes vergeturi și pete pigmentare, cicatrici, iregularități texturale, riduri profunde, discromie, rozacee. Sistemul inovator și ultraperformant, combină radiofrecvența nanofracționată cu tehnologia SmartScan pentru o rejuvenare avansată și e sigur pentru orice tip de piele.

Beauty Code – locul unde ești și te simți cea mai frumoasă

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu tratamentele inovative de remodelare corporală, cu cele mai bune tehnologii existente pe piață, alături de cei mai buni specialiști. Suntem siguri că te vei îndrăgosti de ele! Nu uita! Oferta valabilă în perioada 25 mai -15 iunie 2020.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns