fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Ai 30% reducere la orice trament corporal. E timpul să dai restart corpului.

După o absență impusă de situația care ne-a afectat pe toți, revenim în forță cu cele mai bune oferte de beauty, așa cum v-am obișnuit și până acum. Începând cu 25 mai și până pe 15 iunie, îți oferim 30% reducere la orice tratament corporal. De asemenea, mai avem pregătită o altă  superofertă: 15% reducere la orice tratament facial, în aceeași perioadă, despre care poți afla mai multe aici.

E timpul să dai un restart corpului, cu tratamentele revoluționare Beauty Code: Venus Legacy, Icoone, Cooltech, VelaShape III, Maximus.

Află beneficiile fiecărui tratament, alege-l pe cel care ți se potrivește

Știm deja că alegi Beauty Code pentru că la noi, pe lângă cea mai bună aparatură, găsești și specialiști care să îți ofere sfaturi competente. Astfel, tu poți alege schema de tratament care se potrivește cel mai bine nevoilor tale, iar rezultatele vor fi întotdeauna cele așteptate. Suntem sinceri cu tine și vrem doar să îți fim de ajutor, pentru ca tu să te simți perfect în propria piele.

Iată cum te pot ajuta aceste tratamente corporale:

Remodelare corporală și rejuvenare facială cu Venus Legacy. Apreciat de cele mai bune clinici din lume, tratamentul de remodelare corporală și rejuvenare facială, Venus Legacy, te ajută să obții o piele mai tânără și mai fermă, fără bisturiu și fără să-ți întrerupi activitățile obișnuite. Un avantaj extraordinar al terapiei este complementaritatea Venus Legacy cu alte tipuri de tratamente medical-estetice, ceea ce te ajută să obții rezultate mai bune.

Eliminare celulită și remodelare corporală cu ICOONE. Cu ajutorul tehnologiei Icoone se tratează eficient depozitele de grăsime localizată, celulita inestetică și laxitatea pielii. Masajul multi-fracționat generat de Icoone este ideal pentru persoanele care doresc să slăbească sau care apelează la operații chirurgicale, datorită capacității sale de accelerare și potențare a rezultatelor.

Slăbire lolizată prin criolipoliză  – COOLTECH. CoolTecheste singurul aparat care răcește până la -8 grade Celsius, în mai puțin de cinci minute, reducând disconfortul simțit în timpul tratamentului. Procedura de criolipoliză CoolTech reduce eficient țesutul adipos localizat, având un sistem de răcire controlat, incorporat într-un dispozitiv cu vacuum. Criolipoliza este folosită în clinicile europene de profil și se bucura de un mare succes, în rândul bărbaților și în cel al femeilor, deopotrivă.

Tratament anticelulitic și vergeturi Velashape III. VELASHAPE III este un tratament anticelulitic complex, ușor de tolerat, cu rezultate vizibile, riscuri minime și fără timp de recuperare. Terapia acționează printr-un mix de 4 tehnologii puternice, fiecare cu un rol precis: radiofrecvența, infraroșu, vacuum pulsat, role mecanice. Cu sistemul VELASHAPE III se pot trata celulita și pielea lăsată din următoarele zone ale corpului: abdomen, coapse față/spate, zona fesieră, gambe, brațe, bărbie dublă, cu rezultate imediate.

Pont: Combină ședințele Cooltech cu Velashape III. Aceste două tehnologii combinate te ajută să obții rezultate mai bune, mai repede. Scapi de straturile de grăsime din orice zonă a corpului dorești, dar și tonifiezi pielea și îi îmbunătățești textura (reduci vizibil celulita, vergeturile și alte semne rămase pe piele în urma sarcinii, a greutății fluctuante etc.)

Tratament vergeturi, riduri și cicatrici Maximus. Tratamentul TriLipo este cea mai avansată soluție pentru sculptarea facială și pentru întinderea pielii. Veți vedea rezultate chiar după primul tratament. Pentru rezultate optime, se recomandă urmarea unei serii de tratamente. Tratamentele TriLipo au fost dovedite clinic și sunt eficiente pentru toate tipurile de piele. Tratamentul este scurt, sigur și eficient și vei putea să-ți reiei rutina zilnică, imediat după tratament.

Beauty Code – locul unde ești și te simți cea mai frumoasă

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu tratamentele inovative de remodelare corporală, cu cele mai bune tehnologii existente pe piață, alături de cei mai buni specialiști. Suntem siguri că te vei îndrăgosti de ele! Nu uita! Oferta valabilă în perioada 25 mai -15 iunie 2020.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns