fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Skin check! La Beauty Code ai 50% reducere la consultațiile dermatologice :)

Din echipa Beauty Code fac parte doar specialiști pregătiți, care te pot ajuta să îți rezolvi orice problemă  medicală sau estetică. Pe lângă personalul specializat în estetică, noi colaborăm și cu medici dermatologi, astfel încât tu să te bucuri de toată atenția și îngrijirea de care ai nevoie.

În perioada 17 – 21 mai ai 50% reducere la consultațiile cu dr. Mădălina Bejan, medic specialist dermato-venerologie.

De ce sunt importante consultațiile dermatologice?

Indiferent de problema cu care te confrunți la nivelul pielii, întotdeauna cel mai bine este să consulți un medic specialist, înainte de a alege un tratament/o terapie.

Consultația dermatologică te poate ajuta să îți înțelegi pielea, să o îngrijești corespunzător și să alegi terapiile potrivite nevoilor tale.

Așa cum bine știi, principalul obiect al nostru este să îți oferim îngrijirea completă de care ai nevoie, de aceea colaborăm cu medici de excepție din domeniu. Doamna dr. Bejan a dobândit foarte multă experiență medicală în cadrul Secției Dermatovenerologie de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași. De asemenea,  a urmat numeroase cursuri și seminarii în cadrul cărora s-a specializat în:

  • tratamente antiacnee;
  • hiperpigmentări cutanate;
  • mezoterapie;
  • microdermabraziune;
  • tehnici de întinerire și regenerare a pielii.

Câteva cuvinte despre cosmetica medicală

Menirea cosmeticii medicale este de a pune în valoare cele mai bune atribute fizice ale unei persoane, într-un mod cât mai natural posibil. Cu ajutorul unor proceduri minim invazive și a soluțiilor anti-aging de ultimă generație, putem reda înfățișarea armonioasă a feței și corpului, corecta semnele vizibile pe chip ale trecerii timpului sau sublinia acele trăsături fizice care te fac să te simți bine în pielea ta. Cel mai de preț beneficiu pe care ți-l oferă cosmetica medicală este posibilitatea de a alege cum să arăți, de a-ți îmbunătăți aspectul fizic pentru a scăpa de complexe vechi sau a-ți recâștiga încredere în propria persoană.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns