fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Redefinește forma corpului tău cu ajutorul lui Cooltech Define. Descoperă oferta din iunie.

Te supără grăsimea încăpățânată de pe burtică și coapse… Oricât de sănătos ar fi regimul tău de viață și oricâte antrenamente ai face, pare că nimic nu funcționează așa cum ar trebui. Dar nu trebuie să disperi. Chiar dacă vara a început, tu încă mai ai timp să obții corpul pe care ți-l dorești până la următoarea vacanță la mare.

În perioada 01-15 iunie ai 30% reducere la supertratamentul de slăbire localizată Cooltech Define.

3 Motive pentru a încerca Cooltech Define chiar de azi

Noua tehnologie de crio-sculpting DEFINE te ajută să slăbești localizat în deplină siguranță, cu rezultate similare cu cele ale unei operații de liposucție, însă printr-o metodă non-chirurgicală și non-invazivă. O ședință durează 70 de minute, timp în care poți citi, dormi sau pur și simplu te poți relaxa, în timp ce faci tratamentul.

Iată doar 3 motive pentru a încerca Cooltech Define…desi, crede-ne, am putea vorbi la nesfârșit despre cât de minunat este și  mai ales cât de bine te vei simți tu în pielea ta, după ce îl încerci:

 1. Îți reconturează complet corpul, nu elimină doar grăsimea localizată.

 2. Rezultatele sunt de durată, rapide și dovedite clinic. În plus, tratamentul nu afectează fibrele de colagen pielea sau alte țesuturi și nu are efecte secundare.

 3. Este eficient în zonele greu accesibile ale corpului, de unde grăsimea dispare cu cele mai mari eforturi (abdomen, șolduri, coapse).

COOLTECH DEFINE. SCAPĂ DE 5 CM ÎN TALIE ÎNTR-O SINGURĂ ȘEDINȚĂ.

Cooltech DEFINE vine echipat cu 9 șabloane de diagnostic și tratament, care pot fi adaptate oricărei zone a corpului și pot fi aplicate atât femeilor, cât și bărbaților, personalizat în funcție de nevoi și dorințe:

 • gușă, bărbie dublă;
 • axile, pliuri axilă;
 • supra/infrapectorali;
 • brațe;
 • genunchi;
 • interior coapse;
 • abdomen superior, inferior;
 • șolduri.

O ședință durează 70 de minute, timp în care poți citi, dormi sau pur și simplu te poți relaxa, în timp ce faci tratamentul.

BEAUTY CODE – LOCUL UNDE EȘTI ȘI TE SIMȚI CEA MAI FRUMOASĂ

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu terapia Cooltech Define, alături de cei mai buni specialiști. Suntem siguri că te vei îndrăgosti de acest tratament de slăbire prin criolipoliză. Nu uita! Oferta valabilă în perioada 15-30 martie 2021.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns