fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Promoțiile lunii ianuarie la Beauty Code

Este important să începi anul făcând ceva doar pentru tine! Descoperă ofertele lunii ianuarie la Beauty Code!

40% reducere la tratamentul 𝗜𝗖𝗢𝗢𝗡𝗘

🌟 Descoperă magia tehnologiei 𝗜𝗖𝗢𝗢𝗡𝗘 pentru a obține o piele fermă și tonifiată! 🌈 Tratamentul 𝗜𝗖𝗢𝗢𝗡𝗘 este soluția ideală pentru eliminare celulitei și remodelarea siluetei, având rezultate excepționale asupra țesutului cutanat, tonifiindu-l și oferindu-i fermitate, chiar și în cele mai dificile cazuri. 💆‍♀️💖

🎉 În luna ianuarie avem o ofertă specială: 40% reducere la tratamentul 𝗜𝗖𝗢𝗢𝗡𝗘 – aliatul tău pentru o siluetă de invidiat. 🚀

𝟮𝟱% 𝗿𝗲𝗱𝘂𝗰𝗲𝗿𝗲 la 𝘁𝗿𝗮𝘁𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗿𝗲𝗷𝘂𝘃𝗲𝗻𝗮𝗿𝗲 𝗳𝗮𝗰𝗶𝗮𝗹ă 𝗰𝘂 𝗹𝗮𝘀𝗲𝗿 𝗖𝗢𝟮!


Tratamentul cu laser CO2 este conceput pentru a oferi soluții eficiente pentru revitalizarea tenului, diminuarea ridurilor, eliminarea cicatricilor postacneice, a petelor pigmentare, atât la nivel superficial, cât și în profunzime.


👉Programează-te prin mesaj privat sau telefonic📲 0770 689 887 și indiferent de problemele estetice care te preocupă, te vom asista să găsești soluția potrivită pentru tine! Fă primul pas către o piele sănătoasă și strălucitoare! 💆‍♀️✨

𝟮𝟱% 𝗿𝗲𝗱𝘂𝗰𝗲𝗿𝗲 pentru 𝗽𝗲𝗲𝗹𝗶𝗻𝗴𝘂𝗹 𝗣𝗥𝗫-𝗧𝟯𝟯 ș𝗶 𝗺𝗶𝗰𝗿𝗼𝗻𝗲𝗲𝗱𝗹𝗶𝗻𝗴!

În luna ianuarie numărăm chipurile luminoase, radiante și zâmbitoare. Hai la Beauty Code și profită de oferta de 💥𝟮𝟱% 𝗿𝗲𝗱𝘂𝗰𝗲𝗿𝗲 pentru 𝗽𝗲𝗲𝗹𝗶𝗻𝗴𝘂𝗹 𝗣𝗥𝗫-𝗧𝟯𝟯 ș𝗶 𝗺𝗶𝗰𝗿𝗼𝗻𝗲𝗲𝗱𝗹𝗶𝗻𝗴!


🤩 PRX T33 este un tratament de rejuvenare și biorevitalizare fără ace, care pătrunde în straturile profunde ale dermei, stimulează producerea de colagen nou și hidratează, regenerează și curăță pielea de la nivelul feței, gâtului, decolteului și mâinilor.


Tratamentul de microneedling este unul intens de regenerare a pielii și are efecte deosebite în cazul petelor pigmentare, a cicatricilor post-acneice, a altor imperfecțiuni, dar și a ridurilor.
Dă startul, chiar de azi, schimbării tale!👩

50% REDUCERE LA 𝗩𝗘𝗟𝗔𝗦𝗛𝗔𝗣𝗘 𝗜𝗜𝗜, tratamentul de ultimă generație în remodelare corporală

Transformă-ți silueta fără a apela la intervenții chirurgicale, fără durere și cu zero disconfort cu 𝗩𝗘𝗟𝗔𝗦𝗛𝗔𝗣𝗘 𝗜𝗜𝗜, tratamentul de ultimă generație în remodelare corporală. 👗

Toată luna ianuarie ai ocazia să experimentezi terapia care a revoluționat lumea esteticii, cu o reducere uluitoare de 💥 𝟱𝟬% 𝗿𝗲𝗱𝘂𝗰𝗲𝗿𝗲!

Nu rata șansa de a redefini frumusețea și formele corpului tău! 💆‍♀️✨

Flash Sale 22 – 24 ianuarie – 60% reducere la epilarea definitivă cu laser Primelase


Nu ratați oferta Primelase: între 22 și 24 ianuarie 2024 ai 𝟲𝟬% 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞 la epilarea definitivă cu laser, cea mai eficientă metodă de îndepărtare a părului nedorit. 🤩Profită și tu de oferta noastră.

Pentru programări, rezervări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta pe:

    Recomandă prietenilor

    Lasă un răspuns