fbpx
Telefon E-mail Personalizat

Septembrie, luna fără riduri. Ai 15% reducere la tratamentele de rejuvenare facială

Recunoaștem, încă nu am găsit produsul sau terapia minune care să oprească sau măcar să mai încetinească timpul. Dar, avem totuși armele noastre cu care  poți stopa efectele îmbătrânirii asupra tenului tău. Așadar, te așteptăm la Beauty Code cu oferta lunii septembrie:

15% reducere la tratamentele de rejuvenare facială cu toxină botulinică

Dă timpul înapoi… Descoperă cum funcționează terapia cu toxină botulinică

Terapia cu toxină botulinică sau „tratamentul din pauza de cafea”, cum e numit în Statele Unite, este o procedură de rejuvenare facială neinvazivă, rapidă și eficientă de corectare a ridurilor feței și gâtului. Avantajul acestei tehnici este că, deși rezultatele la nivelul ridurilor sunt foarte vizibile, tratamentul nu schimbă radical expresivitatea feței și păstrează aspectul natural.

Botoxul este o proteină purificată care limitează sau normalizează contracția anumitor grupe faciale musculare, iar odată cu instalarea relaxării musculaturii, fața capătă un aspect luminos și întinerit. Pe lângă efectul estetic superior, terapia are și un efect reparator al straturilor pielii. Foarte mulți pacienți apelează la această metodă pentru a obține o expresie mai armonioasă, destinsă și mai proaspătă.

Tratamentul de rejuvenare cu toxină botulinică este folosit de peste 20 de ani pentru:

  • ridurile exagerate ale feței (din jurul ochilor și buzelor, dintre nas și obraji, cele frontale, orizontale sau glabelare)
  • corectarea asimetriilor faciale
  • liftingul chimic

Injectarea durează 10 minute, se realizează cu un ac de dimensiuni foarte mici, astfel încât disconfortul să fie aproape inexistent. Este o procedură sigură, nu presupune recuperare, iar cele mai bune rezultate apar după 3-7 zile. Intervalul de timp dintre injectări este specific fiecărui pacient, dar efectele terapiei durează, în medie, până la 6 luni.

BEAUTY CODE – LOCUL UNDE EȘTI ȘI TE SIMȚI CEA MAI FRUMOASĂ

Te așteptăm la Beauty Code ca să încerci și tu terapia cu toxină botulinică, alături de cei mai buni specialiști. Suntem siguri că te vei îndrăgosti de acest tratament de rejuvenare facială. Nu uita! Oferta valabilă în luna septembrie.

Pentru programări și orice întrebări legate de serviciile Beauty Code ne poți contacta  la:

Recomandă prietenilor

Lasă un răspuns